Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo RH

Žapci tek u 20. minuti zabili prvi pogodak i na kraju slavili

20.05.2018.
u 10:28

Malo pogodaka, jer obje su momčadi odigrali odlične obrane, a dominirali su vratari

Dubrovački Jug ipak neće završiti sezonu bez poraza u domaćim vodama. Pobrinula se zato zagrebačka Mladost koja je u drugoj utakmici finalnog niza doigravanja za hrvatskog prvaka, pred svojim navijačima, uspjela dobiti Jug sa 6:5 (0:2, 0:1, 3:1, 3:1).

Malo pogodaka, jer obje su momčadi odigrali odlične obrane, a dominirali su vratari. Ivan Marcelić je na vratima Mladosti skupio 13 obrana i uz dvostruke strijelce Cosmina Radua i Pavu Markovića (preostala dva pogotka za domaćina postigli su Ivan Domagoj Zović i Lovre Miloš) bio najzaslužniji za pobjedu svoje momčadi.

1/6

I Marko Bijač je na Jugovim vratima bio pouzdan, obranio je 11 udaraca.
Pobjeda žabaca tim je čudesnija ako se zna da su prvi pogodak, preko Zovića, postigli tek u 20. minuti kada je Jug već vodio s 3:0.

- Istina je, no mi smo na početku utakmice propustili nekoliko zicera. Radu je u jednoj situaciji mogao pitati Bijača gdje da mu uputi loptu. Tako da je to bio lažni omjer, od početka smo bili bolji. Odigrali smo agresivno i izvojevali pobjedu koja je nagrada za našu hrabrost. Produžili smo seriju, Jug će još jednom morati doći u Zagreb - kazao je trener žabaca Zoran Bajić.

Mladost je posljednji put pobijedila Jug prije tri i pol godine, te je u međuvremenu zaredala niz od 18 poraza. No, da se malo našalimo, nitko žapce ne može pobijediti 19 puta zaredom, pa ni Jug. Treća finalna utakmica je u utorak, 22. svibnja, u 18 sati u Gružu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije