Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Laka pobjeda Juga protiv Mladosti u finalu

Jug Hannover
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
16.05.2018.
u 23:47

Druga utakmica se igra u Zagrebu 19. svibnja, a treća u Dubrovniku 22. svibnja.

Vaterpolisti Juga CO slavili su u prvoj finalnoj utakmici prvenstva Hrvatske protiv zagrebačke Mladosti u Dubrovniku s 14-5 (3-0, 4-1, 3-2, 4-2) i u finalnoj seriji na tri pobjede poveli s 1-0. 

Jug je u prvom dvoboju na svom plivalištu u Gružu potvrdio dominaciju, a susret je praktički bio odlučen već u drugoj četvrtini kada su Dubrovčani poveli s 7-0. Prvi gol zagrebačka momčad zabila je tek tri minute prije kraja druge četvrtine. 

Kod Juga su prednjačili Marko Ivanković, Maro Joković i Javi Garcia s po tri gola, a kod Mladosti su Lovre Miloš i Andrija Bašić zabili po dva pogotka. 

Mladost je prvakom zadnji puta bila 2008., a već tri i pol godine nisu slavili protiv Juga. 

Druga utakmica se igra u Zagrebu 19. svibnja, a treća u Dubrovniku 22. svibnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije