Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Jokić na korak do 'triple-doublea', Boston ostao jedina neporažena momčad lige

NBA: Chicago Bulls at Denver Nuggets
Ron Chenoy/REUTERS
05.11.2023.
u 10:05

Celticsi su svladali Netse, Denver je u sedmoj utakmici došao do šeste pobjede, a Hrvat Luka Šamanić je ubilježio tri koša i dva skoka u porazu svojeg Utaha

Košarkaši Boston Celticsa u NBA ligi pobijedili su u gostima Brooklyn Netse sa 124-114 i nakon pet utakmica ostali jedina neporažena momčad lige.

Jayson Tatum ubacio je 32 poena i uhvatio 11 lopti, Jaylen Brown dodao je 23 poena, a latvijski centar Kristaps Porzingis 22 za Boston.Kod Brooklyna je Cameron Thomas zabio 27 koševa.

Branitelji naslova stigli su do šeste pobjede u sedmoj utakmici, Denver Nuggets su pobijedili Chicago Bullse 123-101.Nikola Jokić bio je na pragu triple-doublea (28 poena, 16 skokova, devet asistencija), a Michael Porter (27 poena) i Aaron Gordon (15 poena, 12 skokova) upotpunili su njegov učinak u napadu Denvera.Pobjeda Denvera je tim važnija jer su zbog ozljede već u prvoj četvrtini ostali bez drugog najboljeg igrača Jamala Murraya.

Zvijezde nedavnog SP-a Nijemac Franz Wagner (26 poena) i Paolo Banchero (25 poena, 10 asistencija) predvodili su Orlando Magic do uvjerljive pobjede nad Los Angeles Lakersima sa 120-101. Anthony Davis (28 poena, 13 skokova, sedam blokada) i LeBron James (24 poena, devet skokova, pet asistencija, tri ukradene lopte) istaknuli su se u redovima Lakersa koji su trećim porazom sezone započeli niz od četiri gostovanja.

Philadelphia 76ersi su pobijedili Phoenix Sunse 112-100 i zaostaju jednu pobjedu za Bostonom. Joel Embiid (26 poena, 11 skokova), Kelly Oubre (25 poena), Tobias Harris (18 poena, 10 skokova) i, na svoj dvadeset i treći rođendan, Tyrese Maxey (22 poena, 10 skokova) bili su najbolji u pobjedi. ekipa domaćina. Prvi strijelac susreta bio je zvijezda Phoenixa Kevin Durant koji je ubacio 31 poen uz osam skokova.

Anthony Edwards (31 poen) i Karl-Anthony Towns (25) bili su prvi igrači momčadi Minnesota Timberwolves koja je na domaćem terenu svladala Utah Jazz 123-95. Finac Lauri Markanen (22, 8 skokova) bio je prvo ime kod Utaha, dok je Luka Šamanić za četiri minute igre imao 3 koša i 2 skoka.

Charlotte Hornetsi predvođeni Markom Williamsom (27 poena) također su slavili u gostima kod Indiana Pacersa (125-124), iako je Tyrese Haliburton izjednačio rekord karijere sa 43 poena, uz 12 asistencija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije