Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE LEGENDARNI KOŠARKAŠ:

'Jokić mijenja košarku ispred naših očiju kao što su to radili Jordan, LeBron, Kobe...'

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Los Angeles Lakers
Foto: Kirby Lee/REUTERS
1/4
24.05.2023.
u 12:47

- Joker mijenja ovaj sport ispred tvojih očiju kao što su to radili Michael, Larry, LeBron, Steph, Kobe, Kareem ili Shaq - poručio je Magic Johnson.

Nikola Jokić danas je jedna od najvećih NBA zvijezda, a Amerikanci su ga svrstali u skupinu „jednoroga“ zbog posebne kombinacije vještina. Po toj kategorizaciji on ima građu centra, pregled igre playa i mekanu ruku kao najbolji šuter. Prema pisanju američkih medija, Jokić je prošle godine potpisao najbogatiji ugovor u košarkaškoj povijesti vrijedan 244 milijuna eura na pet godina.

Odveo je Jokić Nuggetse u finale NBA lige i to s čistih 4:0 u seriji. Uz to, srušio je rekord star 56 godina postigavši osam triple-doubleova u jednoj sezoni doigravanja i tako prestigao Wilta Chamberlaina koji ih je postigao sedam. 

Ne čudi onda da pohvale na račun srbijanskog košarkaša stižu sa svih strana. Sada se oglasio Magic Johnson, legendarni košarkaš.

- Joker mijenja ovaj sport ispred tvojih očiju kao što su to radili Michael, Larry, LeBron, Steph, Kobe, Kareem ili Shaq - poručio je Magic Johnson.

U velikom finalu Jokić će sa svojim Denverom igrati protiv prvaka Istoka, a trenutačni rezultat u seriji između Miami Heata i Boston Celticsa je 3:1 za Heat.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Borat
13:22 06.06.2023.

Kakav je kralj Jokara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije