Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Joelinton postao najskuplji igrač Newcastlea u povijesti

Joelinton
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.07.2019.
u 14:12

Iako financijski detalji transfera nisu objavljeni, britanski mediji navode kako je Newcastle platio odštetu od oko 40 milijuna funti čime je Joelinton postao najskuplji igrač u povijesti kluba

Engleski nogometni prvoligaš Newcastle angažirao je brazilskog napadača Joelintona (22), dosadašnjeg člana Hoffenheima, s kojim je potpisao ugovor na šest godina.

Iako financijski detalji transfera nisu objavljeni, britanski mediji navode kako je Newcastle platio odštetu od oko 40 milijuna funti čime je Joelinton postao najskuplji igrač u povijesti kluba.

Joelinton je prvi igrač kojega je doveo novi menadžer Newcastlea Steve Bruce koji je zamijenio Rafaela Beniteza po završetku prošle sezone jer je Španjolac smatrao kako on i čelnici kluba nemaju istu viziju.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije