Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Ostvarenje snova''

Jelavić: Jedva čekam razgovor s Bilićem o Evertonu

Nikica Jelavić (1)
Pixsell
01.02.2012.
u 13:43

– Nisam još razgovarao s izbornikom, no uzbuđen sam zbog toga – tvrdi Jelavić.

Nikica Jelavić ovih će dana u Evertonu biti na slatkim mukama. Prije nego što na terenu pokaže golgeterski nos, čekaju ga proceduralni detalji. Još u utorak navečer predstavljen je navijačima na Goodison parku u utakmici (i pobjedi) protiv Manchester Cityja, jutro kasnije horda predstavnika medija dočekala ga je na službenom predstavljanju.

Priča je standardna.

– Ovo je velika stvar za mene. Novi korak u mojoj karijeri, korak naprijed i mogu obećati i navijačima i ljudima iz kluba da ću dat sve od sebe i zabiti golova koliko god to bude moguće – rekao je naš napadač.

Objasnio je da se odlučio na dolazak.

– Čuo sam da je Everton zainteresiran za mene prije nekoliko dana i odmah sam htio doći. Za mene je to ostvarenje snova. Ovo je velik premijerligaški klub, iako nema dobru sezonu dosad, uvijek je u gornjem domu lige – rekao je Nikica.

Igranje za Rangerse, smatra, bila mu je idealna priprema za karijeru u Engleskoj, a osobito je ponosan što ide u nekadašnji klub izbornika Slavena Bilića.

– Nismo se još čuli, no jedva čekam razgovarati s njim o Evertonu i stvarno sam uzbuđen zbog toga – zaključio je Jelavić.

Trener bluesa David Moyes mudro je i profesionalno šutio sve dok nije istekla posljednja minuta prijelaznog roka, a onda se ''raspištoljio''.

– Jelavić dolazi iz sjajnog nogometnog kluba u drugi sjajan klub. On zaista želi igrati u Premierligi i zaista želi igrati za Everton. To puno znači. Također želi igrati za Hrvatsku na Europskom prvenstvu pa će, nadam se, zadržati dobru formu, glad za golovima i igrati dobro – kaže Moyes.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:28 01.02.2012.

EUGedjo.....hoces li se ti ikad opametiti ?

OB
-obrisani-
16:04 01.02.2012.

Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati doma da ti ne izostane zarada? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Što ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako ste zainteresirani pošaljite mi mail: zaradimopolako @ live.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije