Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN MANCE:

Jedva se čekamo uhvatiti u koštac sa Sevillom, Feyenoordom i Standardom!

Split - Rijeka
Ivana Ivanović/PIXSELL
29.08.2014.
u 14:21

- Tri spektakularne utakmice na Kantridi. Sada je situacija da je tako zbog naših navijača, igrača, stručnog stožera - rekao je Mance.

Nogometaši Rijeke igrat će u skupini G UEFA Europa lige zajedno sa Sevillom (Španjolska), Feyenoordom (Nizozemska) i Standardom (Belgija).

Ishod je to ždrijeba u Monte Carlu gdje je ples kuglica bijelima ponovo servirao atraktivnu skupinu u kojoj se nalazi branitelj prošlosezonske titule osvajača Europa lige.

- Tri spektakularne utakmice na Kantridi. Sada je situacija da je tako zbog naših navijača, igrača, stručnog stožera… Uvjeren sam da niti jednom od ovih velikana neće biti lako na Kantridi. To su ogromni klubovi, bogati, iz velikih nogometnih zemalja, ali jedva čekamo uhvatiti se u koštac s njima – rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.

>> Rijeka protiv osvajača Europske lige, Dinamo prošao odlično!

Komentara 3

Avatar rajon rondo
rajon rondo
17:12 29.08.2014.

ovaj kek je fantastican trener, radi čuda sa rijekom. svaka čast.

AN
Andreeejjj
18:10 29.08.2014.

Najiskrenije skromni slovenac KEK je genija!!! Ubedljivo najbolji trener HRVATSKE unazad i unaprijed godinama!

CA
carpediem
16:57 29.08.2014.

Bravo NK Rijeka viste prosle god. bili ponos Hrvatske i branili ste obraz Hrvatskog Nogometa u Europi ostavili ste srce na travnjaku i tako uradite i ove god. i mi ce mo biti ponosni na vas. I ovog puta ste pokazali Dinamu kako se pobjedjuje protiv Sherifa. Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije