Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILA GA KAMERA

Jedan vatreni nije sa suigračima odmah slavio prolazak Hrvatske. Pogledajte što je radio

KATAR 2022 - Livaković odveo Hrvatsku u četvrtfinale Svjetskog prvenstva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
05.12.2022.
u 20:19

Josip Juranović je dotrčao do Daizena Maede koji je bio u suzama. Hrvatski bek ga je zagrlio i poljubio te ga pokušao utješiti. Maeda i Juranović dobro se poznaju budući da zajedno igraju u Celticu.

Hrvatska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru nakon drame s Japanom. Vatreni su nakon slavili nakon jedanaesteraca (1:1, 3:1) u kojima je briljirao Dominik Livaković i obranio čak tri udarca protivnicima. Nakon 120 minuta bilo je 1:1, poveo je Japan golom Daizena Maede (43), a na 1:1 poravnao je Ivan Perišić (55).

Dominik Livaković je odveo Hrvatsku u četvrtfinale SP-a obranivši u raspucavanju s bijele-točke čak tri udarca Japanaca, a Zadranin je oživio uspomenu na sugrađanina Danijela Subašića, koji je također udarcima s bijele točke doveo vatrene do finala. 

Pašalić je izveo slobodni udarac za prolazak Hrvatske te pogodio nakon čega je uslijedilo veliko slavlje naše momčadi. No, nisu svi vatreni slavili.

Naime, Josip Juranović je dotrčao do Daizena Maede koji je bio u suzama. Hrvatski bek ga je zagrlio i poljubio te ga pokušao utješiti. Maeda i Juranović dobro se poznaju budući da zajedno igraju u Celticu. 

Komentara 6

DU
Deleted user
21:48 05.12.2022.

Netočno.....tek je poslije otišao poljubiti kolegu LOL

ST
Stipan
22:22 05.12.2022.

Igrali smo loše i imali smo sreću u penalima .

HR
Hrast
22:25 05.12.2022.

Oče moj, u ime Isusovo Ti se obraćam. Oče moj, Tata moj koji jesi na nebesima, svemogući vječni Bože, stvoritelju svega vidljivog i nevidljivog, sveti se ime Tvoje, dođi kraljevstvo Tvoje, budi volja Tvoja kako na nebu, tako i na zemlji. Kruh moj svagdašnji daj mi danas i otpusti grijehe moje, kako i ja otpuštam dužnicima mojim i ne uvedi me u napast, nego izbavi me od zla, amen. Hvala ti Oče moj, u ime Isusovo Ti to govorim. Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, kako bijaše na početku, tako i sada i vazda i u vijeke vjekova, amen. Oče ovo si Ti napravio, hvala Ti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije