Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJAN OŠTETIO VATRENE

Je li ovo skrivena kamera? Na Facebooku hvale Orsata: Još jedna sjajna predstava

QAT, FIFA 2022 World Cup, Semifinals, Argentina vs Croatia
Foto: Hasan Bratic/DPA
1/4
15.12.2022.
u 09:39

Sporna situacija odredila je daljnji tijek utakmice i podijelila nogometnu publiku. No, stranica Referee Abroad zadovoljno je napisala kako ih je sudac naviknuo na 'sudačke majstorije'.

Daniele Orsato (47) nije se proslavio u susretu Argentine i Hrvatske. Prvi sudac polufinalnog ogleda Svjetskog prvenstva dodijelio je sporan kazneni udarac Južnoamerikancima nakon sudara Juliana Alvareza i Dominika Livakovića, čime je usmjerio tijek utakmice, u kojoj su gaučosi u konačnici slavili s 3:0 i ušli u finale.

>> Unatoč porazu, navijači na Trgu bana Jelačića slavili uspjeh Vatrenih i održali pozitivnu atmosferu  

Mnogo se pričalo upravo o navedenoj situaciji pa je sudački stručnjak Marijo Strahonja rekao kako nema elemenata za penal. U obranu vatrenih stale su i bivše zvijezde poput Ikera Casillasa i Garyja Nevillea

Međutim, Facebook stranica Referee Abroad pohvalila je Orsatov nastup te izazvala podijeljene reakcije. 

- Ovo je bila posljednja utakmica na Svjetskom prvenstvu za Danielea Orsata i još jednom kakav sjajan nastup, naviknuo nas je na sudačke majstorije - napisali su. 

Argentinci će u finalu u nedjelju od 16 sati igrati protiv aktualnih svjetskih prvaka Francuske. Vatrenima, pak, u subotu u istom terminu preostaje borba za treće mjesto s Marokom

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 11

LJ
ljeto90
10:23 15.12.2022.

Utakmica je prodana????

Avatar Idler
Idler
10:21 15.12.2022.

Zanimljivo al većina onih kaj su igrali nogomet na našoj su strani...suci uglavnom nisu nigdaj igrali 😁🤦‍♂️

BS
Blue_shirt
16:36 15.12.2022.

seeing refereeing masterclasses. Well done, Daniele Sve je receno... ili "alaj si ih opravio, majstorski"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije