Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska protiv arabije

Je li ovo početni sastav Hrvatske protiv Saudijske Arabije? Zlatko Dalić ima važan cilj

Rijad: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice protiv Saudijske Arabije
Goran Stanzl/PIXSELL
16.11.2022.
u 11:01

Kakve su zamisli Zlatka Dalića za današnji generalni dvoboj protiv autsajdera u Rijadu?

Hrvatski nogometaši danas od 13 sati igraju pripremni ogled protiv Saudijske Arabije, još jednog sudionika svjetskog prvenstva u Kataru. 

Saudijci će u Rijadu poslužiti kao kopija Maroka, pošto imaju sličan stil igre, a izbornik Zlatko Dalić će isprobati neke varijante te igrače iz drugog plana. 

Za pretpostaviti je da ćemo krenuti u standardnom sustavu 4-2-3-1, koji je se tijekom utakmice može transformirati u formaciju 4-3-3. 

Prema tome, udarnih 11 vatrenih za prijateljski susret bi mogao izgledati ovako: Livaković - Stanišić, Lovren, Erlić, Barišić - Brozović, Sučić - Pašalić, Majer, Oršić, Petković. 

Daliću je najbitnije da se nitko ne ozlijedi, to je prva stvar, a još jedan cilj je dati priliku reprezentativcima iz drugog plana, ako netko iskoči to je svakako veliki dobitak za glavni turnir na Bliskom istoku. 

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije