Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA PRIJE DERBIJA

Jakirović: 'Očekujemo povratak Petkovića. Poljud nas sigurno neće impresionirati'

Zagreb: Igrači Dinama razveselili djecu na igralištu Ponikvi uoči sutrašnjeg sraza Ponikvi i Dinama u Kupu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
26.09.2023.
u 16:42

"Samo neka raste, on je 2003. godište, pred njim je velika budućnost. Daj mu Bože zdravlja, nebo mu je granica", rekao je Sergej Jakirović o mladom Gabrielu Vidoviću prilikom posjete Gajnicama gdje će sutra igrati utakmicu Hrvatskog kupa protiv Ponikva

Sutra će se u šesnaestini finala Hrvatskog kupa susresti Dinamo i Ponikve. Odaziv navijača je vrlo dobar. U jednome danu prodano je više od 1700 ulaznica. Dinamovi Sergej Jakirović, Petar Sučić i Luka Vrbančić otišli su na ŠRC Ponikve, najavili utakmicu i usput dijelili autograme i slikali se s navijačima.

"Već sam pričao sa svojim igračima da u ovu utakmicu moramo ući ozbiljno i koncentrirano. Priliku će opet dobiti neki drugi igrači, što zbog ozljeda, ali i moje odluke da vidim na djelu neke druge pojedince. Želimo pokazati ozbiljnost, prezentirati se u najboljem svjetlu i jasno proći dalje", rekao je trener Dinama, Sergej Jakirović pa se koncentrirao na veću utakmicu... Prestojeći derbi na Poljudu.

GALERIJA Dinamo pobijedio Rudeš i osvojio nova tri boda uoči derbija na Poljudu

Zagreb: Igrači Dinama razveselili djecu na igralištu Ponikvi uoči sutrašnjeg sraza Ponikvi i Dinama u Kupu
1/13

"Znamo da će biti dobra atmosfera, ali to nas sigurno neće impresionirati. Bit će tu puno naših navijača, moramo ih razveseliti novom pobjedom. Sada smo u dobrom stanju, atmosfera je odlična, te pobjede nam 'bildaju' samopouzdanje. Poslije svake utakmice imamo nekoliko rovitih igrača, to je očekivano. Imamo još tri dana do Poljuda, vjerujem da će nam svi tamo biti na dispoziciji."

"Sutra želimo novom pobjedom dodatno podići samopouzdanje, a veliki smo optimisti i prije Poljuda. Vjerujem da ćemo se i u Splitu prezentirati u dobrom svjetlu, da ćemo ispoštovati sve što se dogovorimo i napraviti dobar rezultat. To je tek 10. kolo, ništa se neće riješiti derbijem u Splitu, puno je utakmica do kraja sezone, ali nam je s psihološke strane važno dobro odigrati derbi."

VEZANI ČLANCI:

"Ako ćemo prije derbija na raspolaganju imati sve snage, bit ću na slatkim brigama, vidjet ćemo tamo u petak. To je san svakog trenera, imati što više kvalitetnih opcija. Petković je dobro, očekujemo da će igrati u nedjelju, za Ristovskog ćemo još vidjeti na treningu, probat će trenirati, a ako mu nešto smeta, nećemo s njim riskirati", kazao je trener pa se prisjetio svojih igračkih dana kada je branio penale Ponikvama.

"Baš smo se sada kolega Pipinić i ja podsjetili na te dane, bilo je to zanimljivo. Tad sam dobio okladu s trenerom Draženom Biškupom, ne znam imamo li mi sada nekog igrača tko može braniti, ali za nas ne bi bilo dobro da dođe sutra do jedanaesteraca", kazao je Jakirović koji već dugi niz godina poznaje trenera i predsjednika Ponikva, Hrvoja Pipinića.

VEZANI ČLANCI:

Naposljetku se dotaknuo i mladog Gabriela Vidovića koji je u svojim prvim utakmicama u plavome dresu dobrim igrama zadivio navijače. "Mislim da je to taj njegov mentalitet, kad ste godinama igrač Bayerna, oni vas cijelo vrijeme pripremaju za najviše razine. Nisam očekivao da će se ovako brzo prilagoditi, ali to je dokaz da je naša ekipa normalna, svlačionica jako dobra. Ti dečki su svakog novog igrača jako dobro prihvatili, Gabrielu to na terenu puno znači. A još je u prvom nastupu protiv Slaven Belupa zabio gol. Samo neka raste, on je 2003. godište, pred njim je velika budućnost. Daj mu Bože zdravlja, nebo mu je granica", zaključio je Jakirović.

VIDEO Veselje za najmlađe: Igrači Dinama razveselili djecu na igralištu Ponikvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije