Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKE AMBICIJE

VL doznaje uvjete Perišićevog povratka u Hajduk. Želi povući i dva igrača reprezentativnog kalibra

25.09.2023.
u 22:33

Ivana Perišića u profesionalnoj karijeri dovodili su ponajveći europski treneri, poput Jürgena Kloppa u Borussiju Dortmund, Roberta Mancinija u Inter ili Antonija Contea u Tottenham. Bio je velika želja Josea Mourinha u Manchester Unitedu, dok ga je Niko Kovač doveo na posudbu u Bayern i priskrbio Bavarcima kapitalno pojačanje u pohodu na europski naslov u godini korone, 2020. No ključni trener Perišićeve karijere nije bio niti jedan od spomenutih, nego malo poznati, danas 60-godišnji Dennis van Wijk.

Komentara 10

DA
darkog
11:51 26.09.2023.

PErišić ima 34 godine, teže je ozlijeđen i sliijedi mu 6 mjeseci ili više oporavka (nadajmo se neće biti više). U kakvom će stanju biti nakon minimum 6 mjeseci neigranja i netreniranja? Uglavnom velika večina igrača koji u njegovim godinama doživi ovakvu ozljedu više se ne vraća na nivo na kojem su bili prije ozljede. Tako da je jako veliko pitanje da li će od povratka biti ikakve igračke koristi za Hajduk. Propagandne da. Ali od propagande se ne osvajaju prvenstva. Tako da je ova hajdučka euforija prilično preuranjena i nerealna. Ali uostalom i sve oko HAjduka je uglavnom takvo nerealno.

DU
Deleted user
23:53 26.09.2023.

Ovi zbilja misle da bi im Perisic nesto....promijenio..ha..ha

MO
modovisisajteMaraschino
07:53 26.09.2023.

Doći će im Šuker i Prosinečki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?