Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srebrni Kostelić

Ivica: Sretan sam zbog medalje, ali loše sam skijao u slalomu

'Second placed Ivica Kostelic of Croatia celebrates after the men\'s super combined event at the World Alpine Skiing Championships in Schladming February 11, 2013. REUTERS/Leonhard Foeger (AUSTRIA  -
'LEONHARD FOEGER'
11.02.2013.
u 21:21

- Unatoč svemu, presretan sam zbog medalje, kombinacija je prevrtljiva disciplina

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić danas je u Schladmingu osvojio srebrnu medalju na svjetskom skijaškom prvenstvu. Naravno, medalja ga je razveselila, ali ipak nije bio skroz zadovoljan.

- Nisam našao dobar ritam danas i imao sam loš osjećaj kroz slalomsku utrku. Loše sam skijao. Nisam zaslužio biti na podiju nakon tako loše slalomske utrke, koja je uslijedila nakon sjajnog spusta - kazao je Kostelić.

Profesoru je ovo bila treća medalja na svjetskim prvenstvima.

- Unatoč svemu, presretan sam zbog medalje, kombinacija je prevrtljiva disciplina. Kompletirao sam sada kolekciju medalja na prvenstvima svijeta, imam po jedno zlato, srebro i broncu. To me veseli - zaključio je Ivica.

>>>VL u Schladmingu: Neki Austrijanci zviždali su Kosteliću

>>>Kostelić osvojio srebro u superkombinaciji, Ligety pobijedio!

Komentara 4

OB
observer
22:32 11.02.2013.

Ivica je "poklonio" drugo zlato u svojoj karijeri, jednom Bode Milleru sada Ligetyu. Kukavicka voznja, kao da mu Janica nije sestra...

BR
brodludjaka
22:47 11.02.2013.

Manje filozofiranja bi vjerojatno više pomoglo. Uspjeh je naravno velik, ali taj čovjek nikako da shvati i utuvi sebi u glavu da je najbolji. Upravo zbog toga, sve je samo stvar sreće ili ispadanja pojedinih suparnika. .

JK
jkaralic
08:54 12.02.2013.

Bravo Ivice! a oni koji nikad nisu smucali bi zlato, samo napred!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije