Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTATOR HNTV-A

Ivica Blažičko o huliganima koji se mlate po Zagrebu: To su naši mladići, pobijedili su

Marko Lukunic/PIXSELL
05.08.2021.
u 10:21

- Prema izvještajima koje imam iz redova naših mladića, Bad Blue Boysi upisali su uvjerljivu pobjedu. Tako da, taj uvod završio je dobro za navijače Dinama, a nadamo se da će tako biti i večeras.

Komentator Hrvatske nogometne televizije, Ivica Blažičko, u sinoćnjem prijenosu utakmice Dinama i Legije (1:1) na Maksimiru osvrnuo se na huliganske nerede u Zagrebu.

Blažičko je o tome rekao sljedeće:

- Utakmica nije bila prijateljska. Jučer u večernjim satima u zagrebačkoj Dubravi, pomalo, išli su na iznenađenje navijači Legije i nisu prošli dobro. Prema izvještajima koje imam iz redova naših mladića, Bad Blue Boysi upisali su uvjerljivu pobjedu. Tako da, taj uvod završio je dobro za navijače Dinama, a nadamo se da će tako biti i večeras.

Ti, kako ih je Blažičko nazvao "naši mladići", u utorak su se u huliganskom obračunu u zagrebačkoj Dubravi sukobili s navijačima Legije.

Obračun je navodno dogovoren, ali prema snimci njegova početka, čini se da Poljaci i nisu baš bili spremni na njega.

Naime, nakon što su pripadnici podgrupe Teddy Boys '95, koji su dio glavne navijačke grupe Žyleta, stigli u Zagreb, odmah su se uputili u Dubravu i sjeli u jedan od kafića. Nisu se skrivali, željeli su jasno staviti do znanja gdje su.

I potom se dogodilo ono što su očekivali, ali ne u tom trenutku. Stigli su Bad Blue Boysi i odmah napali, što se vidi prema snimci nadzornih kamera kafića u kojem se sve odvijalo.

Letjelo je sve što se našlo pod rukom, ali brzo je završilo jer je policija bila na terenu i pozvala pojačanje. Dan nakon sukoba u Dubravi su ostale razbacane krvave palice, staklo, polomljene stolice...

>> Pogledajte sukob

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar Moxa
Moxa
11:00 05.08.2021.

Možda su trebali doći u rozim majicama i širiti ljubav? Uvijek se govorilo "tko ide po selu dobi po čelu" Bravo BBB.

RE
Regica
10:35 05.08.2021.

Jel stvarno netko od vas misli da su poljaci došli na kremšnite??? Da ih boysi nisu razvalili odma I brzo ovi bi maltretirali I razbili pola kvarta. Od potresa nisam bio toliko ponosan na boyse..

Avatar brons
brons
10:29 05.08.2021.

Kakvi su takvi su, naši su

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije