Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO/VIDEO

Ivana Knoll dobila veliku konkurenciju, Hrvatica Magdalena privlači poglede u Kataru

KATAR 2022 - Djevojka zanimljivog izgleda zasjenila navijače u kockastim dresovima
Goran Stanzl/PIXSELL
27.11.2022.
u 16:35

S atraktivnom Magdalenom koja je s društvom stigla iz Mannheima razgovarao je i naš reporter, pogledajte što mu je poručila što očekuje od utakmice

Hrvatska i Kanada igraju utakmicu drugog kola Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Tijekom cijeloga dana Katarom se ori pjesma hrvatskih navijača, a njih nekoliko tisuća bodrit će vatrene i večeras.

>> OVDJE PRATITE PRIJENOS UTAKMICE

Među njima je i Magdalena, djevojka koja je postala najpoznatija navijačica uoči utakmice jer nema tko se nije htio fotografirati s njom uoči utakmice ispred stadiona Khalifa International.

S atraktivnom Magdalenom koja je s društvom stigla iz Mannheima razgovarao je i naš reporter, pogledajte što mu je poručila što očekuje od utakmice:

@vecernjilist Ivana Knoll dobila veliku konkurenciju, Hrvatica Magdalena privlači poglede u Kataru #vecernji #vecernjilist #doha #qatar #worldcup #katar2022 #video #fyp #hrvatska #croatia #viral #neopisivo #CRO #vatreni #hrvatskareprezentacija #navijači ♬ original sound - Večernji list

>> Za još ovakvog sadržaja stisni + i zaprati Večernji i na TikToku


Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Komentara 16

RE
realist01
17:41 27.11.2022.

Silikonsko nakaradno čudovište.

Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
19:06 27.11.2022.

Idealna za slijedeći Adams Family . Brrrr.....

Avatar SAM
SAM
18:01 27.11.2022.

Jeste li sigurni da je to žensko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije