Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN ŠPREM

'Imamo velike probleme i ovo je neuspjeh. Oduševljen sam izbornikovim potezom poslije utakmice'

Zagreb: Nikša Kaleb i Goran Šprem snimaju "Bromance Podcast"
Igor Kralj/PIXSELL
22.01.2024.
u 18:31

Hrvatska rukometna legenda jasno je istaknula kako imamo problema te da je ovo ispadanje Hrvatske - neuspjeh.

Hrvatski rukometaši doživjeli su i treći poraz u drugoj fazi natjecanja na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a bolja od njih bila je reprezentacija Islanda koja je u Koelnu slavila s 35-30 (16-18). Tim porazom Hrvatska je izgubila i matematičke izglede za plasman u polufinale Europskog prvenstva.

Šest pogodaka postigao je Marin Jelinić, a po četiri Domagoj Duvnjak, Veron Načinović, Luka Cindrić i Zvonimir Srna. Dominik Kuzmanović je sakupio 10 obrana.

GALERIJA Hrvatska izgubila od Islanda i ispala s Eura

Zagreb: Nikša Kaleb i Goran Šprem snimaju "Bromance Podcast"
1/11

- Utučeni smo i tužni. Ne znamo gdje je nestala ona Hrvatska iz prve utakmice i gdje je nestala trka. Zašto smo toliko griješili? Perkovac me oduševio jer se ponio kao lider kad je preuzeo odgovornost. Uveo je neke nove stvari u reprezentaciju. Ja bih volio da je ovo samo škola koja se mora proći, ali će on i savez odlučiti je li ovo bilo dovoljno dobro. Moramo otići na Olimpijske igre - rekao je Goran Šprem, stručni komentator na RTL televiziji. 

VEZANI ČLANCI:

- Jasno je da imamo velike probleme i svi moramo naći odgovore na njih. Gubljenje glave nije stvar mladosti i ne možemo se na to vaditi, mi radimo strašne greške u križanju. Ovo je neuspjeh i to trebamo jasno reći. Bilo je dobrih i pozitivnih stvari, ali ne možemo biti zadovoljni ovim - smatra Šprem. 

 

 

Komentara 8

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
22:38 22.01.2024.

Kriv je sustav Hrvatskog sporta, koji već desetljeće ne proizvodi nove metličiće, baliće, džombe, lozerte.... hrvatski sport je uništen... treneri su žrtve, neodgoja i nediscipline, razmaženosti i buljenja u ekrane današnjih mladih... kako profesoru u školi ne mogu više ništa, tako ni treneri ne mogu više ništa. točka, gotovo, bit će još i gore...

Avatar horuk
horuk
20:01 22.01.2024.

Ajde dečki drugi puta će biti bolje.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
18:53 22.01.2024.

Nastaviti s Perkovcem bila bi još katastrofalnija odluka od one njega postaviti za izbornika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije