Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDA GLAVA

Ikona koja je pričala o pušenju Brozovića suspendirana, na klupi zapalio cigaretu

Liege: Jupiler Pro Liga, Standard de Liege -Royal Antwerp FC
Foto: Bruno FAHY
1/3
18.10.2022.
u 08:55

Popularni Nindža niže incidente i na zalasku karijere.

Belgijski prvoligaš Royal Antwerp suspendirao je svog igrača Radju Nainggolana na neodređeno vrijeme, piše portal Goal. Iako već ima 34 godine i na zalasku je karijere, nekadašnji član Intera i Rome još je uvijek nestašan. Naime, veznjak kojeg zovu Nindža odlučio je zapaliti cigaretu na klupi ekipe uoči utakmice protiv Standarda, koju je Liege dobio s 3:0.

Prije samo nekoliko dana, pak, tamošnja ga je policija zaustavila dok je vozio bez vozačke dozvole. Royal Antwerp nije se oglasio oko prvog incidenta, ali nakon drugog nisu mogli šutjeti. Objavili su kako je bivši belgijski reprezentativac suspendiran do daljnjega te odsad nije u planovima momčadi.

Zanimljivo, 34-godišnjak je još tijekom svog mandata u Interu komentirao pušenje Marcela Brozovića, s kojim je tada dijelio svlačionicu.

- Brozović vas definitivno zapali. Jeste li vidjeli lijepu fotografiju Broza na kojoj puši? Da sam ja zapalio, zaklali bi me, ali to je licemjerje. Što je krivo u cigareti u društvu ako trčiš na terenu? To čini trijumf još više prekrasnim - izjavio je Nainggolan. 

U rodnu se zemlju vratio prošle sezone po isteku ugovora s Interom, s kojim je osvojio naslov prvaka, a prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura

>> Pogledajte: Elon Musk objavio da kupuje Manchester United no onda je uslijedilo razočaranje za navijače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije