Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše gazzetta

Kažnjen Ivan Perišić: Sutkinja mu prijeti policijom, mora na sud zbog Brozovića i bivšeg suigrača iz Intera

Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening u Rovinju
Srecko Niketic/PIXSELL
14.10.2022.
u 13:33

Dobra vijest je da naš ponajbolji ofenzivac može putovati u Katar, tako da ne trebamo brinuti hoće li ga Dalić imati na raspolaganju.

Ivan Perišić dobio je kaznu od 500 eura od sutkinja u Milanu jer se nije pojavio na zakazanom ročištu. 

Hrvatski reprezentativac je tako nadrljao ni kriv ni dužan, a sve zbog tužbe Maura Icardija protiv Maurizija Corone zbog klevete. Bivši suprug hrvatske manekenke Nine Morić 2019. godine je objavio kako je Wanda Nara prevarila Icardija s Marcelom Brozovićem te se zbog toga razvode, javlja Gazzetta dello Sport.

 

 

To dakako nije bila istina, a Perišić se pred sutkinjom Elisabettom Canevini nije pojavio, pa je naloženo da ga ne iduće ročište dovede policija. To je srećom pod Zlatka Dalića i vatrene zakazano za 25. siječanj, pa nema opasnosti kako Ivan neće moći nastupiti na SP-u u Kataru, što bi bio zaista bizaran razlog. 

Perišić nije mogao odletjeti u Italiju jer je imao klupskih obaveza, Tottenham je igrao Ligu prvaka protiv Eintrachta, ali to nije očito nije bilo dovoljno dobra isprika. 

Standings provided by Sofascore

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Komentara 1

SV
sveznam1
14:47 14.10.2022.

prevarila ga s brozovićem ahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije