Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redsima treba svjetska klasa

Liverpool kreće u šoping na zimu: Sjajni Hrvat je prvi na popisu želja Jurgena Kloppa

Zagreb: Održan trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči sutrašnje utakmice s Danskom
Goran Stanzl/PIXSELL
10.10.2022.
u 14:06

Jedan od najtrofejnijih engleskih klubova ne stoji dobro na rezultatskom planu, pa će i siječnju morat potražiti nove akvizicije, poglavito u veznom redu.

Engleski velikan Liverpool je ozbiljno uzdrman rezultatima u posljednje vrijeme i pod hitno im trebaju pojačanja u zimskom prijelaznom roku. 

Engleski mediji pišu da će Klopp morati u ozbiljan šoping jer mu se stolica ozbiljno trese, nova akvizicija u veznom redu Arthur nije zadovoljio struku i vjerojatno će ekspresno napustiti Anfield. Ponajbolji hrvatski nogometaš Marcelo Brozović navodno je prvi na listi želja njemačkog stratega, ali to njegovo dovođenje u Englesku neće biti lagan zadatak za upravu redsa. 

 

 

Brozović prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, nagađa se da bi ga Inter pustio za oko 50 milijuna eura, što bi zasigurno bio jedan od rekordnih transfer u zimskom mercatu. 29-godišnji vatreni bi se idealno uklopio u vezni red Liverpoola, osim njega žele i Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund. 

Nerrazurri ne žele prodati Broza koji ima ugovor do ljeta 2026. godine, ali činjenica je da ne stoje najbolje što se tiče financijskog dijela. Također, nadaju se prodaji Milana Škriniara kojemu istječe ugovor idućeg ljeta, a najviše se za sjajnog slovačkog stopera zanimao francuski PSG. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije