Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNIO ZAŠTO

Igrao za Lijepu Našu pa odabrao Srbiju, tvrdi da ga Hrvatska nije htjela

Marko Radulović
Screenshot
27.10.2020.
u 14:55

Radulović je ponikao u Primorju, igrao je za mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, a u listopadu 2018. godine je prešao u redove Vojvodine. Nedavno je osnažio Radnički iz Kragujevca.

Marko Radulović, 19-godišnji mladić rođen u Rijeci, odlučio u budućnosti nastupati za srpsku reprezentaciju. 

Radulović je ponikao u Primorju, igrao je za mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, a u listopadu 2018. godine je prešao u redove Vojvodine. Nedavno je osnažio Radnički iz Kragujevca.

Talentirani devetnaestogodišnjak u Primorju je počeo trenirati sa šest i pol godina i prošao je kroz sve mlađe selekcije kluba. Već sa 15 godina debitirao je za prvi tim Riječana, a poslije dvije sezone preselio se u redove novosadske Vojvodine. Tamo je bio drugi strijelac Regionalne A2 lige s 38 golova. U Kragujevac je došao iz Šapca za koji je na 13 utakmica u A1 ligi postigao 18 pogodaka.

A Radulović je sada za Večernje novosti objasnio svoju odluku. Kaže da je za ovu odluku najzaslužniji izbornik mlađih selekcija Srbije i trener Radničkog Uroš Stevanović, ali nezainteresiranost Hrvatske.

- Za mlađe selekcije "barakuda" igrao sam i na SP. Međutim, dvije godine me tadašnji izbornik mladih Kreković nije pozivao. Kada sam 2018., prešao u Vojvodinu čekao sam još godinu dana. U međuvremenu me je pozvao Stevanović da nastupam za Srbiju. Kako me nitko nije zvao iz HVS ja sam se dogovorio s Urošem i stvar je bila riješena. Da nije bilo Stevanovića, cijela ova priča ne bi ni bila pokrenuta. On je zaslužan za sve, jako mi je pomogao, ne samo što oko vaterpola  rekao je Radulović te se osvrnuo na svoju budućnost:

- Za mene je još rano govoriti, jer nisam ostvario ništa konkretno, ali nadam se da ću uspjeti - kaže Radulović.

Ključne riječi

Komentara 11

ZA
zadar1
15:10 27.10.2020.

ma ziv i zdrav bio i cili zivot zivio tamo!!!!

MI
miki45
16:09 27.10.2020.

sretno mu bilo bolje da odes gdje volis nego da zivis tamo gdje ne volis

BE
berija
19:44 27.10.2020.

Pa što? Rakitić igra za Hrvatsku. Ima li išta normalnije nego da Srbin igra za Srbiju, tamo se preseli i osnuje sretnu i uspješnu obitelj, živi u sreći i veselju i nikad više ne dođe u Hrvatsku. Kad bi se bar svi Srbi u Hrvatskoj ugledali u ovaj svijetli primjer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije