Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUNA LEDENA

I Francuzi navijali protiv CSKA za Medveščak

Mike Glumac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.11.2015.
u 08:58

– Nisam dugo osjetio ovako naelektriziranu atmosferu – hvalio je Dwyer, koji je kao igrač prošao sve NHL arene, a sad kao trener i u KHL-u

Francuski studenti, njih trojica, koji su u Hrvatsku stigli na razmjenu, uživali su na tribinama u hokeju. Pokušavali su pjevati s navijačima, trudili se:

– Zig - Zig - Zig! – vikali su pogrešno, ali zdušno, s tribine. No, dobrim sluhom i uz pomoć uputa veterana iz Ledene, brzo su mladići pohvatali konce te do kraja utakmice tečno pjevušili:

– Medvedi medvedi, stadion vas bodri, Zig - Zag Medveščak!

I pogodili su idealan trenutak kad će doći, odgledali su najbolju utakmicu sezone u Ledenoj, pobjedu protiv CSKA (1:0 u produžetku).

– Igrali smo najzahtjevniju i najveću utakmicu dosad. Još važnije, pobijedili smo. Obrana je briljirala, vratar Taylor branio je kao lud, a Bjorkstrand je donio pobjedu u prvim sekundama produžetka – kazao je kapetan Mike Glumac.

Medveščakov trener Gordie Dwyer je igrače za trijumf nad najtrofejnijom europskom momčadi nagradio – slobodnim danom. Zaslužili su, no koliko su se iscrpili protiv neumorne ruske mašine, koja je redala napade, pitanje je kojim bi intenzitetom odradili trening. Vjerojatno je visina leda u dvorani porasla koliko su dečki znoja ostavili...

Putuju u Čerepovec, gdje ih u četvrtak 19. studenog čeka Sjeverstalj, a u subotu u Moskvi igraju ponovno sa CSKA.

>> Medveščak pobijedio Sjeverstalj, sada mu dolazi lider CSKA

Komentara 3

KR
kruti
09:11 18.11.2015.

vidim jako tuguju

BJ
B. Joseph
11:11 18.11.2015.

Nisu oni pjevali pogrešno. Znaju oni dobro kamo su došli. Oni Zig Zig Zig, a Joe i nekoliko tisuća odaziva se sa Hajl Hajl Hajl!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije