Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet Euro

Hrvatskoj se za polufinale puno toga mora poklopiti, evo gdje gledati susret s Islandom

Koeln: Susret Mađarske i Hrvatske na Europskom prvenstvu u rukometu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
22.01.2024.
u 08:51

Ono što Hrvatskoj treba su pobjede protiv Islanda i Njemačke,  ali i pomoć drugih reprezentacija

Hrvatska rukometna reprezentacija od danas na svojoj stari ne treba samo dobre igre nego i Fortunu. Izabranici Gorana Perkovca od 15.30 sati (RTL) s Islandom otvaraju današnji program Europskog rukometnog prvenstva u Kölnu. Islanđani više nemaju šanse da završe na jednom od prva dva mjesta u skupini I, ali Hrvatima još nisu umrle sve nade.

Ono što Hrvatskoj treba su pobjede protiv Islanda i Njemačke, ali i pomoć drugih reprezentacija. Odnosno, mnogo se stvari mora poklopiti da bi se sve rasplelo u našu korist. Naime, Austrija smije osvojiti najviše jedan bod iz utakmica s Francuskom i Islandom, Mađarska mora izgubiti i od Njemačke i od Francuske te Njemačka mora pobijediti Mađarsku pa izgubiti od Hrvatske.

No, ne valja ništa predviđati, velik dio toga znat ćemo nakon što se danas odigraju utakmice, a u njima se od 18 sati sastaju Francuska i Austrija, a zatim od 20.30 sati Njemačka i Mađarska.

Treba se reći i da Hrvatska opet ima problema s bolestima jer četvorica igrača imaju temperaturu. To su Karačić, Srna, Maraš i Mamić. Izbornik je rekao da će igrati onaj tko će moći.  

 

Komentara 2

BS
Blue_shirt
09:38 22.01.2024.

Ma sjetite se kvalifikacija i utakmice Portugal-Francuska ! Nema sanse da Francuzi iz tog istog razloga neizgube ili odigraju x sa Austrijom i tako izbace hrvatsku iz kombinacija. Iako sami smo si krivi za tu situaciju

AR
Archangel711
12:37 22.01.2024.

I šta da nekim čudom prođemo i naletimo na Dance pa da nas do kraja ponizne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije