Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZPOI u Pekingu

Hrvatski snowboarder Bruno Bošnjak kao deveti u četvrtfinale, ali od polufinala ništa

Beijing 2022 Winter Paralympic Games - Para Snowboard
Peter Cziborra/REUTERS
07.03.2022.
u 17:50

– Prvu vožnju sam dobro startao, ali sam napravio grešku i zamalo ispao sa staze, jedva se spasio. Druga vožnja je bila puno bolja, u skokovima sam dalje letio, bio sam puno brži, ali sam ostao na devetoj poziciji.

Hrvatski snowboarder Bruno Bošnjak (38) osvojio je deveto mjesto u kvalifikacijama discipline cross na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pekingu i danas će nastupiti u četvrtfinalu.

U kvalifikacijama kategorije LL1 sudjelovalo je 15 snowboardera i svi su izborili plasman u četvrtfinale gdje je bilo mjesta za 16 najboljih, no u prvom krugu natjecanja bilo je važno izboriti što bolju poziciju uoči današnjeg nastupa.

– Prvu vožnju sam dobro startao, ali sam napravio grešku i zamalo ispao sa staze, jedva se spasio. Druga vožnja je bila puno bolja, u skokovima sam dalje letio, bio sam puno brži, ali sam ostao na devetoj poziciji. Ovaj rezultat je solidna baza - rekao je Bošnjak, koji je u četvrtfinalu nastupio u skupini s Kanađaninom Turnerom i Nizozemcem Vosom, no nije se plasirao u polufinale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije