Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZUDARAN BEZ MILOSTI

Hrvatski rukometaš pretučen u Makedoniji! U bolnici je, još uvijek u teškom stanju

Facebook
07.04.2022.
u 23:13

Ima više fraktura i brojne druge ozljede, vjerojatno nastale nakon što su ga tukli tupim predmetima, ali i šakama, nogama...

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) koji igra za Butel pretučen je u Skoplju i trenutno se bori za život u tamošnjoj bolnici!

Zaprimljen je u nju rano jutros s teškim ozljedama po cijelom tijelu, a ono što trenutno njegov klub može potvrditi jest da mu je situacija kritična i da se bori za život, ali da nije poznato što mu se točno dogodilo.

Ima više fraktura i brojne druge ozljede, vjerojatno nastale nakon što su ga tukli tupim predmetima, ali i šakama, nogama...

Zasad se policija nije izjasnila o zločinu nad Denisom, ali uskoro bi trebali biti poznatiji barem neki detalji.

Kontaktirali smo njegovog brata Borisa, koji igra u Nizozemskoj i potvrdio je vijesti iz Makedonije.

- Roditelji su na putu za Skoplje, ali nemamo još previše informacija o tome što se točno dogodilo - kazao je vidno uzdrmani Boris, inače perspektivni vratar.

Neslužbeno doznajemo da se sve odigralo u noćnom klubu Privilege, a videosnimke koje bi pomogle riješiti slučaj su navodno obrisane. Više detatlja OVDJE.

>>> Detalji o smrti Denis Tota

Ključne riječi

Komentara 11

PV
prcko.vita
11:10 08.04.2022.

Znači roditelji i dalje šalju djecu istočnim susjedima, a ti susjedi neki jako dobri i fini... Da li će Hrvati ikada naučiti ?

DU
Deleted user
06:35 08.04.2022.

Još ne znate šti se dogodilo a izvješćujete da je pretučen. Trčite pred rudo.

LA
lajh1985
06:25 08.04.2022.

Mene zanima samo sto je napravio ili ako je ostao za nesto duzan pa ga izudarali kako to obicno bude...ovak da ne ispadne da popio batine iz cista mira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije