Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transfer života

Hrvatski junak Gvardiol otkrio gdje želi nastaviti karijeru: 'Volio bih otići u najveći klub na svijetu'

(SP)QATAR-AL RAYYAN-2022 WORLD CUP-GROUP F-CRO VS BEL
Pan Yulong/XINHUA
02.12.2022.
u 16:36

Gvardiol je jako zadovoljan u bundesligašu Leipzigu, no vrlo je vjerojatno kako će uskoro promijeniti klupsku destinaciju

Joško Gvardiol je apsolutna svjetska senzacija nakon što je sjajnim intervencijama odveo Hrvatsku u osminu finala. 20-godišnji stoper njemačkog RB Leipziga predodređen je za budućeg vođu vatrenih, a izbornik Dalić je najavio da će mladi Zagrepčanin biti najbolji svjetski branič. Za njegove usluge je jako zagrijan engleski Chelsea, no 'bikovi' ga nemaju namjeru pustiti za manje od 90 milijuna eura, a sada će vjerojatno tražiti i više. 

>> VIDEO: Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila: Ponosna sam na titulu najseksi navijačice

Španjolski portal Relevo upitao je nakon utakmice protiv Belgije hrvatskog nogometaša što misli o mogućem transferu u Real.

- Real Madrid je najveći klub na svijetu, tko zna? Možda ću jednog dana tamo igrati. Volio bih to! Luka mi ne treba ništa govoriti o Real Madridu, nema potrebe jer sve znam. Znam da je to najveći klub na svijetu i koliko je dobro kada te povezuju s njim - izjavio je Gvardiol njegovu želju. 

- Transfer u Chelsea? Ne znam, vidjet ćemo. Trenutno sam sretan u Leipzigu. Znate da za špekulacije u prijelaznom roku, ali sve što mogu reći je da sam sretan u Leipzigu. Chelsea je to veliki klub naravno i, tko zna, možda jednog dana budem tamo - poručio je na ranije održanoj press konferenciji hrvatske reprezentacije. 

Standings provided by Sofascore
 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 3

FR
freeshooter
17:39 02.12.2022.

...i Dinamo bi isto to želio... nakon Katra, Gvardiol i Olmo, će otići za ukupno min 200 mil eura... a što znači novih cca 35 mil eura u dinamovoj blagajni... o kako smo veliki klub... još kada bude stadion, sve se diže na još veći nivo, pa će krenuti i direktni veliki megatransferi... bravo Joško, bravo Dinamo...

BE
Berri
18:17 02.12.2022.

Zdravko Mamić samo trlja ruke i zna da je i s Gvardiolom uspio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije