Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELJKO MRŠIĆ

Hrvatski izbornik jako zamjerio novinaru na pitanju pa se porječkao s njim

Kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, Hrvatska - Njemačka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
03.07.2021.
u 19:21

Upitan kakav je sada njegov status hrvatski izbornik je rekao da je potpuno isti kakav je bio i prije ovog kvalifikacijskog turnira u Splitu

Na Zoom presici, nakon bolnog poraza od Njemačke na domaćem terenu, hrvatski je izbornik Veljko Mršić bio priupitan kakav je sada njegov status.

- On je isti kao što je bio i prije ovog turnira - odgovorio je.

- Konkretno? - bilo je podpitanje Fibina konferansjea Igora Ćurkovića, hrvatskog novinara koji će ovaj posao raditi i na Olimpijskim igrama u Tokiju bez obzira što Hrvatske ondje neće biti.

- Isti. Zar može konkretnije.

Nakon što je presica završila, Mršić je jako zamjerio Ćurkoviću na tom potpitanju rekavši mu da bi takva pitanja trebali postavljati ostali novinari a ne on pa su se njih dvojica oko toga i porječkali. No, tako to biva kada se ispusti ovakva prilika kakvu je ispustio hrvatski izbornik sa svojim izabranicima, onda vam puno toga smeta.

Priupitan je Mršić bio ponešto i na temu navijačke podrške kojom su diktirali torcidaši.

- Atmosfera je bila dobra, dečki ispod koša bili su sjajni. Izvlačili su iz nas posljednje atome snage, da igramo čak i bolje no što možemo u ovom trenutku i hvala im na tome - kazao je hrvatski izbornik suočivši se i s pitanjem o tome kako nam je branič Albe Maodo Lo uspio zabiti 29 koševa.

- Lo je odličan euroligaški igrač, u Albi igra više od 20 minuta i na pragu je NBA lige. U prvoj četvrtini zabio je 18 poena, a do kraja utakmice 11 koševa. Jesmo li ga mogli bolje čuvati? Uvijek se može bolje, no teško je čuvati sve kada nasuprot sebe imate takvu momčad. A Nijemci imaju i dobre šutere, četvorke i petice koje se otvaraju i teško ih je sve zatvoriti.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
20:03 03.07.2021.

zadnji atomi snage.. nešto što se često čuje od naših sportaša.. Ja bih radije da malo više treniraju pa da ne moraju veslati u kvantnoj fizici

Avatar Point_of_view
Point_of_view
20:41 03.07.2021.

Zadnji atomi snage. Po Mršiću ali i Daliću, ispada da samo hrvatski igrači igraju napornu sezonu!? Drugi planduju cijelu godinu i dođu čili na prvenstvo.

FR
freeshooter
22:10 03.07.2021.

Kada imaš u savezu nesposobne Loleka i Boleka, može se samo očekivati da trener bude još nesposobniji, sumrak saga hrvatske košarke, a veličinu kao Aco, bacili na drugi kraj svijeta...trebat će nam barem desetljeće rada da se košarka oporavi od ovih, i to ako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije