Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PARIZU

Hrvatski boksači i jedna boksačica otputovali na kvalifikacije za Tokio

Prvenstvo Balkana u boksu za seniore i seniorke
Marin Tironi/PIXSELL
31.05.2021.
u 15:40

Za plasman na OI u Tokiju borit će se boksačice Nikolina Ćaćić (57 kg) i Marija Malenica (60 kg) te boksači Luka Plantić (81 kg) i Marko Milun (+91 kg)

Hrvatski boksački reprezentativci,  olimpijski kandidati, putuju u utorak 1. lipnja 2021. za Pariz na olimpijske kvalifikacije koje se održavaju od od 4. do 8. lipnja. 

Za plasman na OI u Tokiju borit će se boksačice Nikolina Ćaćić (57 kg) i Marija Malenica (60 kg) te boksači Luka Plantić (81 kg) i Marko Milun (+91 kg).

Uz njih putuju i njihovi treneri Ante Matas, Franjo Kristić, Tomislav Bašić i Leonardo Pijetraj. 

Ove olimpijske kvalifikacije su nastavak europskih kvalifikacija iz ožujka 2020. koje su održane u Londonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije