Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Socca mali nogomet

Hrvatska vodila 5:1 ali do kraja nije uspjela pobijediti Sloveniju

05.05.2023.
u 13:52

Pogotke za hrvatsku reprezentaciju postigli su Leon Lacić-Klarić (2), Tomislav Haramustek (2), Matej Herent i Marin Romić.

U okviru priprema za predstojeće Socca svjetsko prvenstvo u malom nogometu Hrvatska i Slovenija odigrale su u Prelogu, na terenu Hotela Panorama, prijateljsku pripremnu utakmicu.

Završilo je 6:6, a treba naglasiti kako je Hrvatska imala vodstvo od 5:1, no kod tog rezultata izbornik Željko Ostrman odlučio je uvježbavati igru s vratarom- igračem što nije bilo dobro pa su se Slovenci vratili u utakmicu i na kraju izborili neodlučeno. 

- Zadovoljan sam kako je utakmica izgledala. Igralo se 3x20 minuta, a posebno sam zadovoljan što smo nakon 40 minuta imali prednost od 5:1.

Slovenci su kasnije iskoristili što smo vježbali igru s dodatnim igračem u polju pa je na kraju utakmica završila remijem.

Mislim da su se novi igrači, koji su priključeni nakon EuroCupa u Moldaviji, pokazali dobrima – istaknuo je Željko Ostrman.

Pogotke za hrvatsku reprezentaciju postigli su Leon Lacić-Klarić (2), Tomislav Haramustek (2), Matej Herent i Marin Romić.

- Svakako još imamo prostora za napredak, a nadam se da ćemo do Essena i SP-a biti uigrani i spremni. Meksiko će nam vjerojatno biti najteži suparnik u skupini.

Vjerujem da možemo proći skupinu jer imamo kvalitetu koju smo pokazali na nedavnom EuroCupu u Moldaviji gdje smo bili drugi – istaknuo je Josip Haluška, kapetan reprezentacije.

Hrvatska i Slovenija već tradicionalno prije svakog SP-a odigravaju pripremne prijateljske utakmice te održavaju međusobno prijateljstvo.

- Bitno nam je bilo isprobati nove igrače i vidjeti kako su se uklopili u reprezentaciju. Zadovoljan sam viđenim.

Do Svjetskog prvenstva imat ćemo još nekoliko treninga, a nadam se i još jednu prijateljsku utakmicu s Hrvatskom kod nas u Sloveniji – rekao je Simon Detellbach iz Slovenskog socca malonogometnog saveza.

Izbornik hrvatske reprezentacije Željko Ostrman ima još svega nekoliko dana za razmišljanje jer idućeg tjedna mora Svjetskoj malonogometnoj federaciji (ISF) poslati završni popis reprezentativaca za Socca SP u malom nogometu koje se od 2. do 11. lipnja održava u njemačkom gradu Essenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije