Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra provjera

Hrvatska na krilima Bogdanovića i Šarića slavila protiv BiH!

Bojan Bogdanović
Igor Kralj/PIXSELL
07.08.2015.
u 20:20

Hrvatska je tako nakon pobjede protiv Novog Zelanda stigla do drugog slavlja, a za točno tjedan dana u Areni će ugostiti Njemačku koju bi trebao predvoditi Dirk Nowitzki.

U drugoj pripremnoj utakmici, a prvoj otkako smo u najjačem sastavu, hrvatski košarkaši u dvorani u Lučkom, u kojoj nije bilo gledatelja, pobijedili su reprezentaciju BiH rezultatom 74:62.

Bila je to uspjela provjera, a Velimir Perasović može biti zadovoljan nastupom naših košarkaša. Susret je na početku bio prilično izjednačen, a Hrvatska se odvojila u trećoj četvrtini kada je napravila seriju 14-0. Ipak, četiri minute prije kraja BiH se vratila na samo minus jedan (58:59), ali je u završnici presudila individualna kvaliteta.

BiH se pokazala kao vrlo solidan protivnik, pod vodstvom Duška Ivanovića igra vrlo disciplinirano, ali danas nije bilo rješenja za Bojana Bogdanovića. Igrač Brooklyna bio je najbolji strijelac sa 15 koševa, a dodao je tri skoka i četiri asistencije. Raspoložen je bio i Dario Šarić koji je u pobjedu ugradio 13 koševa, sedam skokova i jednu asistenciju.

Izbornik Velimir Perasović nije mogao računati na Oliviera Lafayettea koji se tek priključio reprezentaciji, Marka Tomasa koji je u Turskoj na pregledu u novom klubu te Marija Hezonju. Za njega je tek prije početka susreta stigla dozvola iz NBA-a za nastup. 

Hrvatska je tako nakon pobjede protiv Novog Zelanda stigla do drugog slavlja u pripremnom razdoblju, a za točno tjedan dana, u petak 14. kolovoza u 21 sat, u Areni će ugostiti Njemačku koju bi trebao predvoditi Dirk Nowitzki.

>>Stigao je i novopečeni otac Oliver Lafayette

Komentara 1

JS
John_Smith
22:30 07.08.2015.

bravo.. idemo dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije