Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reprezentacija kompletirana

Stigao je i novopečeni otac Oliver Lafayette

Oliver Lafayette
Luka Stanzl/PIXSELL
06.08.2015.
u 07:30

Amerikanac kojem je izbornik bio i klupski trener dobio je pravo na kasniji dolazak iz SAD-a jer je krajem srpnja postao otac

Dolaskom u Zagreb Olivera Lafayettea kompletirala se hrvatska košarkaška reprezentacija koja se priprema za nastup na Eurobasketu.

Nakon što su 1. kolovoza pristigli NBA igrači (koji prije nisu ni smjeli početi trenirati), ali i Ante Tomić i rekonvalescent Marko Tomas, Lafayette je od izbornika Velimira Perasovića dobio odobrenje da dođe 5. kolovoza jer je potkraj srpnja postao otac. Inače, Peras Amerikanca s hrvatskom putovnicom jako dobro poznaje jer mu je bio trener u Valenciji.

Izbornik će fleksibilnost iskazati i u slučaju igrača koji će prije ili kasnije morati na liječnički pregled u svoje nove klubove, no to je nešto što Perasović kao bivši internacionalac jako dobro razumije. Tomas će na pregled u svoj novi turski klub (Ankara), a Simon i Lafayette u Milano gdje će dijeliti svlačionicu pod paskom bivšeg izbornika Jasmina Repeše.

Prvu provjeru u kompletnom sastavu (možda bez Lafayettea) Hrvatska će imati u petak kada će odigrati zatvorenu utakmicu s reprezentacijom Bosne i Hercegovine koju vodi Duško Ivanović. I BiH ima svog Amerikanca, a to je Alex Renfore, nekadašnji košarkaš Zagreba, prošle sezone igrač berlinske Albe.

>> Lafayette odlično igra u obrani, svi će ga brzo zavoljeti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije