DALIĆEVIH 11

Hrvatska je spremna za finale. Ovo je potencijalni sastav koji će se boriti za zlato u Rotterdamu

Rotterdam: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice protiv Nizozemske
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/416
16.06.2023.
u 10:12

Modrić i suigrači nalaze se pred vratima raja, samo jedna pobjeda dijeli ih od osvajanja prvog mjesta u premijernom nastupu na final fouru Lige nacija

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za nedjeljni okršaj protiv Španjolske u velikom finalu Lige nacija koje će započeti od 20.45 sati. Očekuje se velika podrška hrvatskih navijača koji će opet ispuniti tribine legendarnog stadiona De Kuip i pružiti potporu kakvu su imali naši nogometaši kao i protiv domaćina Nizozemske. 

Što se tiče potencijalnog sastava, trebao bi biti identičan kao protiv Oranja, izbornik Zlatko Dalić nema razloga nešto mijenjati, pobjednička postava se prema nepisanom pravilu - ne mijenja. Josip Šutalo je prije kraja utakmice napustio igru, u pitanju su bili samo grčevi, tako da bi stoper zagrebačkog Dinama trebao biti potpuno spreman u borbi za zlatnu medalju. 

GALERIJA Polufinale Lige nacija: Hrvatska - Nizozemska 

Rotterdam: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice protiv Nizozemske
1/147

Ozlijeđenih igrača prema službenim informacijama nema, ali kako je rekao Zlatko Dalić, da je netko ozlijeđen ili premoren to mu sigurno ne bi otkrio. Dakle, na golu će biti Livaković, zadnju liniji bi trebali činiti Juranović, Vida, Šutalo i Perišić, u veznom redu će ordinirati kapetan Modrić, Brozović i Kovačić, na krilima će biti Pašalić i Ivanušec dok će mjesto u vrhu napada zauzeti Kramarić. 

VEZANI ČLANCI:

Svoju priliku s klupe tako će čekati džoker Bruno Petković koji je zabio majstorski gol Nizozemcima, a svojim minutama nadaju se i Majer, Stanišić, Barišić, Vlašić te Erlić. 

Potencijalni sastav Hrvatske u formaciji 4-3-3: Livaković, Juranović, Šutalo, Vida, Perišić - Modrić, Kovačić, Brozović - Pašalić, Ivanušec, Kramarić. 

Komentara 2

NE
Nemanadimak
11:28 16.06.2023.

Bas je glupo igrati bez Brune u prvih 11. Pa on je izborio finale i trebao bi biti u prvoj momcadi. Nek se Krama sada bori za svoje mjesto. Napadaci moraju imati rivalitet ovako je Krama vec totalno nepotrebno u prvoj momcadi a jos ni nije prva spica kao sto to Petko moze igrati.

PA
pajokola1
11:51 16.06.2023.

Hmm ,ono što smo vidjeli je kako je Perišić kiksao kod gola Nizozemaca, Ivanušec se nije čuo do asistencije, Vida isto jer je sve odrađivao Šutalo ( čovjek vrijedi kao svi u obrani skupa ) , tako da bi iz uočenih pogrešaka trebalo nešto izvući, a to je da Vida nemože igrati protiv brzih Španjolaca, Erlić uz Šutala puno bolje rješenje, vratiti Perišića na svoje prirodno mjesto umjesto Ivanušeca, Stanišić umjesto Juranovića, Petko je super ali pitanje kako bi to izgledalo da je igrao od početka, ovako je ušao kad su Nizozemci bili umorni i došao je na svoje...po viđenom reprezentacija treba i osvježenje. Livaković,Stanišić,Šutalo,Erlić, Sosa, Brozović,Kovačić,Modrić, Perišić,Kramarić i Pašalić je ekipa za start, Petka uvesti u drugom poluvremenu, može i Ivanušec ,Majer ,Vlašić i ostali ali od 70 te minute , sretno vatrenima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije