Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAYO UŠAO

Sljedeće sezone u Primeri prvi put će biti pet klubova iz Madrida

Rayo Vallecano
Foto: Screenshot
27.05.2018.
u 23:40

U Francuskoj je pak prvoligaški status osigurao Toulouse koji je i u uzvratu dodatnih kvalifikacija bio bolji od Ajaccija.

Rayo Vallecano s minimalnih 1:0 pobijedio je Lugo te tako kolo prije kraja osigurao povratak u prvu španjolsku ligu.

Gol vrijedan promocije zabio je Moreno u 40. minuti.

Ulazak Raya u prvu ligu znači da će Primeri prvi put u povijesti sljedeće godine imati pet klubova iz Madrida. Uz Rayo bit će to još Real, Atletico, Getafe i Leganes.

Već ranije prvu ligu osigurala je Huesca, dok će se treći putnik u viši rang saznati nakon dodatnih kvalifikacija.

U Francuskoj je pak prvoligaški status osigurao Toulouse koji je i u uzvratu dodatnih kvalifikacija bio bolji od Ajaccija. Veći dio posla napravili su u prvoj utakmici koju su dobili kao gosti 3:0, a danas su kod kuće potvrdili ostanak u ligi pobjedom 1:0 za koju je zabio Durmaz.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije