Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI NOVI KLUB

Hoće li Mandžukić završili u Celti Vigo? Evo što kaže njegov menadžer

Mario Mandžukić
Foto: PA/Pixsell
1/5
12.11.2020.
u 16:47

"Nema ničega. Informacija o interesu Celte je netočna", izjavio je Cvjetković u telefonskom razgovoru za Hinu. Mandžukić je od siječnja do srpnja igrao za katarski Al-Duhail za kojeg je upisao sedam nastupa i zabio jedan gol. Od tada je nezaposlen.

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je od srpnja bez kluba, neće potpisati za španjolskog prvoligaša Celtu Vigu, rekao je u četvrtak njegov zastupnik Ivan Cvjetković, koji je odbio reći gdje bi 34-godišnji napadač mogao nastaviti karijeru.

"Nema ničega. Informacija o interesu Celte je netočna", izjavio je Cvjetković u telefonskom razgovoru za Hinu. Mandžukić je od siječnja do srpnja igrao za katarski Al-Duhail za kojeg je upisao sedam nastupa i zabio jedan gol. Od tada je nezaposlen.

U ponedjeljak je španjolska radijska postaja Cadena COPE izvijestila kako se Celta Vigo "raspituje o njegovoj situaciji uoči mogućeg dovođenja". Regionalna Televisión Galicia je zatim navela kako je "Mandžukić na korak do potpisa" nakon što mu je klub ponudio pet milijuna eura. Celtin glasnogovornik José Carlos Bastos nije odgovorio na upit. Mandžukić nije bio dostupan za komentar.

Celta zauzima 17. mjesto među 20 klubova prve lige, a u ponedjeljak je smijenila trenera Óscara Garciju koji je tako postao prvi smijenjeni trener u Primeri ove sezone. Na klupi ga je zamijenio Eduardo Coudet, dosadašnji trener brazilskog Internacionala, a on je već vodio Celtu od 2002. do 2003. godine. 

Prošle sezone je polusezonu u Celti odigrao vezni Filip Bradarić, koji je uz Mandžukića s Hrvatskom sudjelovao u osvajanju srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. Celta je ljetos odbila mogućnost otkupa njegovog ugovora od Cagliarija.

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrvat123
03:36 13.11.2020.

ovo je vec 105ti klub gdje ga po vasem traze a on jas uvjek nigdje a tu nigdje ce i ostati jer ni jedan ozbiljan klub ga ne treba ovakvog a nikad se vise nece vratit na nivo profesionalnog igraca on sad moze biti samo kreativac i nis vise, mozda da plati Dinamu da mu omoguci neki povratak u HNL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije