Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anegdota za cijeli život

Hit priča kultnog Škota: 'Kupam se u Hrvatskoj na moru, a ispred mene Ancelotti dolazi s jahtom'

Manchester United v Everton - Premier League - Old Trafford
Darren Staples
02.11.2022.
u 17:59

Ancelotti je od 2019. do 2021. godine vodio engleski Everton, legenda kluba ima vrlo zanimljivu priču vezanu za njihov odnos.

Talijanski stručnjak Carlo Ancelotti bio je uspješan tijekom igračke karijere, a istu praksu je nastavio u trenerskoj karijeri gdje se već upisao u povijesti madridskog Reala. 

Legendarni škotski nogometaš Duncan Ferguson surađivao je s don Carlom u Evertonu kao pomoćnik, a u jednom razgovoru ispričao je vrlo zgodnu anegdotu koja se dogodila na Jadranskom moru dok je ljetovao u Hrvatskoj. 

- Bio je sjajan, super s igračima, dobar taktički, svi su ga voljeli, dobar je čovjek. Svi su ga voljeli. S njim sam se dobro slagao, čak smo išli zajedno na odmor - rekao je bivši napadač Toffiesa pa nastavio:

- Otišao sam na odmor u Hrvatsku, a on me je pozvao i pitao gdje sam. Rekao sam mu da sam na odmoru u Hrvatskoj i samo je rekao: 'Ja dolazim.' Sljedeće što sam video je Carlov brod na horizontu, kao u filmu - rekao je nasmijani Duncan.

February 6, 2021, Manchester, United Kingdom: Carlo Ancelotti manager of Everton and assistant Duncan Ferguson celebrate the equalising goal during the Premier League match at Old Trafford, Manchester. Picture date: 6th February 2021. Picture credit should read: Darren Staples/Sportimage Photo via Newscom Newscom/PIXSELL
Foto: Darren Staples

Odličan odnos održali su i danas, a nedavno je Ferguson posjetio velikog Carla. 

- Ja sam bio sa prijateljom na njegovom brodu, odjednom je tu bio i Carlo sa svojim. Došao je čak u Hrvatsku bio je sa nama. I danas smo u kontaktu, prije tri tjedna dobio sam poziv da dođem u Madrid da gledam trening. Bio sam i kod njega kući nekoliko dana -  završio je Ferguson. 

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije