Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJPLAĆENIJI IGRAČ REALA

Hazard se ispadanjem nakon Hrvatske oprostio od reprezentacije: Statistika mu je impresivna

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS
1/4
07.12.2022.
u 23:15

Naime, 31-godišnjak je za belgijsku reprezentaciju debitirao je 2008. i u 126 nastupa zabio je 33 pogotka. Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio je treće mjesto, nakon što su Crveni vragovi pobijedili Englesku.

Belgijski nogometaš Eden Hazard (31) objavio je da više neće igrati za reprezentaciju Belgije nakon što su Svjetsko prvenstvo u Kataru završili u grupnoj fazi.

>> Specijalna SP emisija: 'Svijet se jutros divi Hrvatskoj, tu šansu sad ne smijemo propustiti. Dalić sad mora mijenjati, jedan igrač je adut za Brazil'

– Okreće se nova stranica... Hvala vam na ljubavi. Hvala vam na neviđenoj podršci. Hvala vam za svu ovu sreću koju dijelimo od 2008. godine. Odlučio sam prekinuti međunarodnu karijeru. Nasljedstvo je spremno – napisao je Hazard na svom profilu na Instagramu i skupio preko milijun i pol lajkova. 

Inače, Hazard je odigrao sve tri utakmice u skupini F na ovom Svjetskom prvenstvu, ali nije zabio ni jedan gol.

Za belgijsku reprezentaciju debitirao je 2008. i u 126 nastupa zabio je 33 pogotka. S Belgijom je došao do polufinala Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji, gdje je njegova vrsta izgubila od prvaka Francuske, a zatim je u borbi za treće mjesto pobijedila Englesku.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije