Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Hat-trick Samuela Eto'a, Villa donio bod Barceloni

Samuel Eto\'o
Reuters
29.09.2010.
u 23:05

Kamerunski napadač Samuel Eto'o postigao je tri pogotka za Inter u pobjedi protiv Werdera 4:0 u Milanu. Eto'o je bio strijelac u 21., 27. i 81. minuti...

– Ovo mi je bila možda i najbolja utakmica u Interovu dresu, presretan sam – rekao je Eto'o.

Rubin je lani u Ligi prvaka uzeo četiri boda Barci (2:1 pobjeda na Nou Campu, remi 0:0 u Kazanu), a u srijedu su Rusi opet dohvatili pozitivan rezultat (1:1). Rubin je poveo iz 11-erca u 30. minuti (Noboa), a pola sata kasnije, također iz 11-erca, izjednačio je David Villa. I Barcelona i Rubin pogodili su vratnicu (Pedro, Martins), a Messi je ušao u 60. minuti umjesto Mascherana.

– Očekivali smo tešku utakmicu, znali smo da je Rubin defenzivno jak. Na kraju moramo biti zadovoljni bodom – rekao je Villa.

Iznenađenje večeri priredio je Kopenhagen svladavši Panathinaikos u Ateni 2:0. Već u 37. minuti bilo je 2:0 za Dance, a kad je u 48. minuti, zbog drugog žutog kartona, bio isključen domaći veznjak Gilberto Silva, raspale su se sve nade Panathinaikosa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije