ČEMU OVO?

Hajdukovci u međusobnom sukobu na terenu: Simbolika situacije u momčadi

Varaždin i Hajduk sastali se u 15. kolu HT Prve lige
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
12.12.2020.
u 22:20

Ovakve situacije su dokaz loše vibre i energije u klubu s velikom povijesti, ali i čestim problemima. Nadamo se da neće dugo potrajati

I 4:2 poraz od slabašnog Varaždina govori dovoljno, ali najveći simbol trenutne situacije u Hajduku dogodio se u desetak minuta prije kraja susreta 15. kola Prve HNL.

U 81. minuti je Bassel Jradi napravio prekršaj na sredini terena kako bi spriječio napad Varaždina nakon što je Stanko Jurić ranije propustio tog igrača kojeg je Jradi prekršio.

Jradi je jako ljuto gestikulirao prema Juriću, a ovaj mu se suprotstavio. Svađa između Jradija i Jurića je došla do nove razine te je došlo i do naguravanja, no svađu je na vrijeme smirio njihov suigrač Vušković. Jradi je potom dobio žuti karton zbog spomenutog prekršaja.

Ovakve situacije su dokaz loše vibre i energije u klubu s velikom povijesti, ali i čestim problemima. Nadamo se da neće dugo potrajati.

Ključne riječi

Komentara 44

DI
Dinamenavek
22:35 12.12.2020.

Izgubili sve da Bog da.

FR
Frankieboy
23:39 12.12.2020.

Nek gledaju Velo misto.

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
23:55 12.12.2020.

Da se takav sukob dogodio između igrača Dinama za vrijeme utakmice - mislim da bi se topile tipkovince i "fijukali federi i šerafi " iz nekih računala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije