Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPISAN

Hajduk potjerao igrača nakon skandala s pršutom

Filip Steliano
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
15.12.2018.
u 16:23

Filip Steliano koji je imao pršut na čelu otpisan je iz kluba.

Naplata za zabavu koju su organizirala tri Hajdukova igrača prije nekoliko dana, sada je došla na dnevni red. Naime, Filip Steliano koji je imao pršut na čelu otpisan je iz kluba. 

Poslali su ga tako Hajdukovci nazad u Rumunjsku. Svog, sada bivšeg, lijevog bočnog mogu lako okarakterizirati kao jednog od većih promašaja posljednjih godina. Prošle zime doveli su ga iz bukureštanskog Dinama, a sada vide da su pogriješili. 

Druga dva suigrača koja su sjedila sa Stelianom uz cigarete i alkohol, Stipe Vučur i Andre Fomitschow, u konkurenciji su za derbi protiv Dinama. 

Nije trener bijelih Siniša Oreščanin imao previše izbora s obzirom na to da je Hajduk desetkovan jer zbog ozljeda, kartona i suspenzije nema dosta prvotimaca poput: Juranovića, Lopeza, Ismajlija, Ivanovskog i Saida. Tako su ova dvojica igrača morala su upasti u kadar iako se očekuje da će ih klub kazniti zbog privatne zabave... 

>> Pogledajte koji su sportaši obilježili 2018. godinu

Ključne riječi

Komentara 11

MA
Marsijanac
18:35 15.12.2018.

Gospodine Stimac: "Jeste li na Šukerovoj liniji u vezi s nacionalnim stadionom; treba li ga uopće graditi ili nam je potrebniji kamp HNS-a? Kako gledate na ideju Mirka Barišića da Dinamo sam gradi stadion – je li to realno?" ................................... Gradnja Dinamovog stationa za 25,000 gledatelja je najveca glupost. Stadion se gradi za iducih 30 godina. HNS ,Dinamo, grad Zagreb i hrvatska vlada tu bi se trebali ujediniti, razgovarati sa Kinezima i sagraditi potpuno natkriven stadion sa 55,000 mjesta. Lako je sekcije zatvoriti za slabiju posjecenost ali je nemoguce otvoriti ono sto ne postoji.

MA
Maky2507
14:06 16.12.2018.

Koja lakrdija ljudi moji. Zasto niste potjerali svu trojicu ? Dvostruki kriteriji. Filipa niste zeljeli u klubu pa lao cekali jednu gresku da mozete raskinuti ugovor kao zbog krsenja discipline. Jao stavio prsut na glavu i dobio otkaz. Stvarno za anale gluposti

DU
Deleted user
17:17 15.12.2018.

znaci alkohol i cigarete su ok ali pršut? boze dragi kakva strahota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije