Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI U NEDJELJU

Trener Hajduka: O skandalu ćemo tek nakon Dinama

Siniša Oreščanin
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
14.12.2018.
u 22:05

- Ne bih se osvrtao na naše izostanke, koga nema bez njega se mora i može. Pokušat ćemo sve napraviti da se to ne osjeti.

Fotografije “pršut partyja” na kojima nogometaši Hajduka Andre Fomitschow, Stipe Vučur i Steliano Filip kartaju uz cigarete i vino, procurile su nakon što ih je četvrti igrač, koji nije na fotografijama, poslao prijatelju.

Neoprezan, dopustio je da procure u javnost a potom i na društvene mreže. Poljuljale su te ružne fotografije ozračje u Hajduku uoči nedjeljnog derbija s Dinamom u Maksimiru (15 sati), a na Poljudu će kazne za nestašne igrače objaviti tek za koji dan.

– Razgovarao sam s igračima malo o tome, ali ovaj tjedan usredotočeni smo na Dinamo, no nakon toga ćemo opet razgovarati o tome - rekao je o skandalu trener Hajduka Siniša Oreščanin, a potom je o derbiju s Dinamom dodao:

– Radimo cijeli tjedan za ono što nas očekuje na utakmici te vjerujem da ćemo dobro igrati. Ne bih se osvrtao na naše izostanke, koga nema bez njega se mora i može. Pokušat ćemo sve napraviti da se to ne osjeti. Dinamo računa na sigurnu pobjedu, ima velik izbor igrača i neće imati problema izmijeni li momčad. No, siguran sam da možemo osvojiti bodove u Zagerbu.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion 


 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:43 15.12.2018.

Dodjite po porciju golova na Maksimir nakon koje slijedi porcija batina od vlasnika uličara

DU
Deleted user
10:25 15.12.2018.

Vidi molim te. Sta je tu skandal, ako puse. Hajduk pusi vec dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije