Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: PSG 2.40, Sturm 2.30, Djurgarden 1.70

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant l'AS Monaco (ASM) au Paris Saint-Germain (PSG) au stade Louis II à Monaco
Foto: Philippe Lecoeur/PIXSELL
01.08.2021.
u 12:25

Ovakvih tečajeva ima samo kod nas.

Kakva bi to bila nedjelja bez novih poklona Germania Sport kladionice u vidu najvećih tečajeva. Prvi dan je kolovoza, a on nam donosi nova prvenstva uzbuđenja, kao i borbe za prve trofeje sezone. Danas vam Germania donosi najveće tečajeve iz Austrije, Švedske, ali i francuskog Superkupa.


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.


Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

LILLE – PSG (20:00) DVOJKA 2.40
Jedna riječ: osveta. PSG se teško nosi s činjenicom da im je Lille oduzeo naslov prvaka Francuske, titulu koju su “osvojili” još i prije početka prošloseznske prvenstvene akcije. Lille se pokazao kao konkretniji i spremniji i posve je zasluženo osvojio naslov prvaka države. PSG se morao zadovoljiti s kupom, pa će tako večeras pokušati osvojiti još jedan. Ekipa koju su do sad “transferirali” u svoje redove je zastrašujuća. PSG je definitivno kvalitetnija momčad i danas veliki favorit za trofej, a kad znamo da Germania Sport kladionica na njih garantira najveći tečaj u Hrvatskoj logično je i ispatiti ih.


WOLFSBERGER – STURM (17:00) DVOJKA 2.30
Austrijska Bundesliga je stigla do drugog kola u kojem se sastaju Wolfsberger i Sturm. Domaćini su u prvom kolu osvojili tek bod protiv Austrije iz Klagenfurta, dok su gosti stradali na svom stadionu od najbolje tamošnje momčadi RB Salzburga rezultatom 1:3. Prošle sezone Wolfsberger je zauzeo peto mjesto koje ga je vodilo u kvalifikacije za Konferencijsku ligu, no u finalu su izgubili od Austrije iz Beča te će ove sezone nastupati samo u domaćim natjecanjima. Sturm je s druge strane kao trećeplasirani izborio kvalifikacije za Europsku ligu. Što se tiče međusobnih utakmica Wolfsberger je u zadnje vrijeme bio uspješniji, no Sturm je slavio u posljednjoj utakmici i to baš na ovom stadionu te je i danas favorit. Kvaliteta je na strani gostiju, a oni bi to trebali i dokazati na terenu.


DJURGARDEN –HACHEN (15:00) JEDINICA 1.70
Švedska Allsvenskan liga je stigla već do 13. kola, u kojem se danas sastaju Djurgarden i Hacken. Domaćini za sad jako dobro brode u novom prvenstvu te su tek dva boda udaljeni od vodećeg Malmoa, no s današnjom pobjedom bi se popeli na sami vrh lige. Hacken s druge strane je na sedmom mjestu s 11 bodova zaostatka za današnjim rivalom. U međusobnim susretima Djurgarden ima četiri pobjede zaredom te se očekuje da današnjim trijumfom nastave taj niz. Domaćin ima najbolju obranu lige te niz od osam utakmica bez poraza, a to dovoljno govori o kvaliteti i daje nam za pravo da ih zaokružimo na listiću.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije