Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN WALESA

Gareth Bale: Ovo je frustrirajuće, teško je to prihvatiti

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group B - Wales v Iran
Carl Recine/REUTERS
25.11.2022.
u 17:23

"Ovo je frustrirajuće. Borili smo se do zadnje sekunde. Teško je prihvatiti nešto poput ovoga. Moramo se oporaviti i krenuti dalje jer nas čeka još jedna teška utakmica", rekao je Bale

Izjave nakon utakmice Iran - Wales (2-0):

Iranski izbornik Carlos Queiroz:

"Prekrasan dan, igrači su bili fantastični. Ali, ovo je samo početak, željeli smo darivati iranske navijače, a želimo to učiniti još jednom. Sada moramo učiniti sve da pokažemo kako zaslužujemo plasman u osminu finala. Priprema za to počinje već danas, počevši s odmorom".

Velški izbornik Rob Page:

"Strašno sam razočaran. Za nas je veliki doseg sama kvalifikacija, ali danas smo jednostavno kažnjeni. Iran je apsolutno zaslužio pobjedu. Željeli bismo završiti turnir s pobjedom, ali Engleska će biti težak protivnik".

Strijelac prvog iranskog gola Rouzbeh Cheshmi:

"Na kraju smo uz malo sreće uspjeli pobijediti. Ovo je pobjeda solidarnosti".

Velški kapetan Gareth Bale:

"Ovo je frustrirajuće. Borili smo se do zadnje sekunde. Teško je prihvatiti nešto poput ovoga. Moramo se oporaviti i krenuti dalje jer nas čeka još jedna teška utakmica".

Komentara 1

GI
gira
18:17 25.11.2022.

Pravda pobjeđuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije