Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK POSEBAN

FOTO "Što to nosiš?!" Slavni košarkaš u javnosti se pojavio noseći haljinu!

Foto: Facebook
1/3
12.09.2021.
u 10:00

Na nju je obukao čizme, a i vesta je podosta upečatljiva, s velikim "V" izrezom. Na to sve, obojao je kosu u zelenkasto.

Russell Westbrook oduvijek ima osebujan modni stil i želi se izdvojiti od drugih no kako je s vremenom dobio "konkurenciju" kod mlađih igrača željnih jednake takve osebujnosti, odlučio je otići korak dalje.

U javnosti se pojavio u haljini. Na nju je obukao čizme, a i vesta je podosta upečatljiva, s velikim "V" izrezom. Na to sve, obojao je kosu u zelenkasto.

I to sam postavio na Facebook profil, uz citiranje pjesme Kendricka Lamara "Family Ties" (hrv. obiteljske veze).

- Don't adress me unless it four letters.

U doslovnom prijevodu bi to značilo da mu se ne obraćaju osim ako ne koriste četiri slova. Moguće da misli na riječi kao "king" (kralj) ili GOAT (najveći svih vremena). No s Russom se nikad ne zna...

 

Naravno, neki od fanova su ostali u šoku i većinom pitali "Što to nosiš?!", neki se dobro nasmijali, a neki bili realni:

- S haljinom ili bez nje, Russ će vas uništiti na parketu.

Westbrook je od ovog ljeta član LA Lakersa i "lovi" prvu titulu prvaka, što može očekivati jer uz sebe ima LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije