Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE POSLJEDICE

Drami nije kraj: Đokoviću upitan nastup i na sljedećim turnirima!

Serbian tennis player Novak Djokovic visa cancelled for the second time, in Melbourne
LOREN ELLIOTT/REUTERS
16.01.2022.
u 20:41

Na Novaku su skupili političke bodove, a on je pretrpio težak poraz: izgubio je novac i 2000 bodova, ali to ni blizu nije kraj njegovoj drami

Komentara 45

KA
Kakodane
21:11 16.01.2022.

Daj barem pročitajte obrazloženje australskog premijera: "Đokoviću je uskraćena viza zato što je protiv cjepljenja... ".

Avatar Hrvat300
Hrvat300
22:26 16.01.2022.

Samo se na Balkanu Teniski savez i država izjednačuju i jedno su te isto.Australski teniski savez ga je pozvao a ne Australska država.Dobio je što je i zaslužio.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:16 16.01.2022.

Organizatori Rolland Garosa, su se već 8. siječnja oglasili i rekli da kod njih u Parizu ne važe australska pravila i zakoni. To je i logično, jer Đoković reklamira dvije velike francuske kompanije. Na prsima je poznati krokodil, a na rukavu marka njihovog auta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?