Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SPREMNO

FOTO Predstavljamo prve četiri ljepotice koje su ušle u finale izbora za Miss sporta

Foto: Miss Sporta
1/5
01.07.2021.
u 16:55

Tri će se dana pripremati u hotelu Stara škola. U slobodno vrijeme tamo će se okušati u streličarstvu, jahanju, vožnji kvadova, ali i izradi vrhnja na imanju Milk bar.

Predstavljamo prve četiri finalistice ovogodišnjeg izbora Miss sporta Hrvatske. Finale izbora održat će se 8. srpnja u zagrebačkom kazalištu Kerempuh. Finalistice će se okupiti 5. srpnja u Zagrebu odakle će krenuti put Zagorja.

Tri će se dana pripremati u hotelu Stara škola. U slobodno vrijeme tamo će se okušati u streličarstvu, jahanju, vožnji kvadova, ali i izradi vrhnja na imanju Milk bar.

Sportašice će se u finalu predstaviti u pet izlaza – sportska odjeća Body feeling, kupaćim kostimima dizajnerice Mirsade Juriše, sportskom programu KiK Textilien te u večernjim haljinama modnog salona Mistic exclusive. Posebnost izbora bit će talent show u kojem će sve finalistice u 45 sekundi predstaviti sport iz kojeg dolaze. Nekima će to biti lako, poput plesačica ili atletičarki, a nekima, poput plivačica, malo teže...

A prve četiri finalistice su: Margareta Antunović, Antea Mikelić, Gabrijela Babić i Matea Novačić.

Ključne riječi

Komentara 3

TR
tratincica68
17:42 01.07.2021.

druga je najbolja

Avatar drug Joža
drug Joža
17:49 01.07.2021.

S ovom sa slike br 3. mi ne bi bilo dosadno na pustom otoku

AU
austrougarskigeneral
10:49 02.07.2021.

ova broj 3 je prezgodna .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije