Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNI SPEKTAKL

VIDEO Albina 'poslala' Modrića na klupu pa zaigrala nogomet: 'Tik-tok, istječe vrijeme!'

Zvijezde u Petrinji nakon tenisa zaigrale nogomet
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/14
13.07.2021.
u 20:49

- Zamislite koliko je jaka ova momčad kad Modrić mora biti na klupi.

Petrinja je ugostila humanitarno-sportski spektakl "Gem, set, Hrvatska!" koji su organizirali Marin Čilić i njegova zaklada, a turnir je upravo on i osvojio - u paru s Lukom Modrićem.

Ipak, prije slavlja 15:12 u velikom finalu, odigranog protiv Ivana Perišića i Ivana Dodiga, odvio se zanimljih egzibicijski nogometni dvoboj.

S jedne strane bili su Perišić, odbojkašica Nikolina Božićević i Borna Ćorić, a s druge Marin Čilić, Mateo Kovačić, Luka Modrić... i Albina Grčić.

13.07.2021., Petrinja - Odrzano je drugo izdanje humanitarno - sportskog spektakla Gem Set Hrvatska. Projekt je to koji organizira Zaklada Marin Cilic, a okuplja najpoznatije sportase i sportasice Hrvatske s ciljem izgradnje sportskih igralista za djecu i promocije vaznosti bavljenja sportom od najranije dobi. Luka Modric Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Upravo je naša pjevačica bila ta koje je ušla u igru umjesto Modrića, što je voditelj Luka Bulić komentirao riječima:

- Zamislite koliko je jaka ova momčad kad Modrić mora biti na klupi.

Našalio se i s hrvatskom predstavnicom na ovogodišnjoj Euroviziji:

- Požuri, tik-tok, istječe vrijeme!

Na kraju, nije pomoglo, pobijedila je Perišićeva momčad, a gol za konačnih 2:1 zabila je Božićević. To možete i pogledati u našem videu:

Svakako, okupljeni u Petrinji dugo će pamtiti ovaj spektakl, koji je na jednom mjestu skupio najveće hrvatske sportske zvijezde. A više o njemu čitajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije