Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FLOCK I BUCKWITZ

FOTO Olimpijke se odlučile skinuti za Playboy: "Nijedna žena se ne mora skrivati"

Instagram
05.02.2022.
u 11:29

- Imam nekoliko mišića više pa što? Htjela sam pokazati da je i ovo žensko tijelo. Ne moram se skrivati ako sam sportašica i natječem se.

Olimpijke Janine Flock (32) iz Austrije i Lisa Buckwitz (27) iz Njemačke odlučile su prije odlaska na Igre u Peking skinuti sve sa sebe za ožujska izdanja njemačkog izdanja Playboya.

Cilj im je bio, kako kažu, ohrabriti druge žene da se ne srame svog tijela.

- Želim svima pokazati da prirodno tijelo može biti lijepo. Ono na kojem nije ništa rađeno. Nisam nikad išla na plastične operacije i ostajem pri toj odluci. Zadovoljna sam tijelom koje imam. Svaka žena može biti ponosna na svoje tijelo - izjavila je Flock, koja se natječe u skeletonu.

 

 

 

Ipak, nešto više pažnje izazvala je Buckwitz jer je na prošlim Igrama osvojila zlato u bobu dvosjedu.

- Primjerice, ja imam nekoliko mišića više pa što? Htjela sam pokazati da je i ovo žensko tijelo. Ne moram se skrivati ako sam sportašica i natječem se. Nijedna se žena ne mora skrivati - rekla je 27-godišnja Austrijanka.

 

 

 

Iako se nije skinula gola, Nizozemka Jutta Leerdam (23) najpopularnija je sportašica u Pekingu. A ujedno i favoritkinja za zlato u brzoklizačkoj utrci na tisuću metara. Doznajte više o njoj:

Komentara 1

Avatar VrućaĆuća
VrućaĆuća
11:36 05.02.2022.

Nisam laka neg sam hrabra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije