Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVLJA BEZ DAHA

FOTO Zanosna Nizozemka "srušila internet" i postala glavna zvijezda Igara u Pekingu

Foto: Instagram
1/2
05.02.2022.
u 09:20

Na društvenim je mrežama prati više od dva milijuna ljudi...

Nizozemska klizačica Jutta Leerdam (23) glavna je favoritkinja za olimpijsko zlato u utrci na tisuću metara, ali svojih više od dva milijuna pratitelja na društvenim mrežama osvojila je snimkom s treninga.

Zanosna sportašica u uskom odijelu za potrebe treninga, s raspuštenom kosom, kliže... Djeluje normalno? Bilo bi da video nije usporen pa se postigao dodatni efekt, koji je utjecao na mase ljudi i iako njen sport nije baš globalno popularan, ona je to postala.

 

 

 

Kad je shvatila koliku pažnju dobiva, još se profesionalnije okrenula društvenim mrežama, što joj je očito primarni izbor zarade. Ima cijeli tim iza sebe, na svaku objavu pomno pazi, a pratitelji uživaju u njima.

 

 

 

Uostalom, dovoljno je "baciti" jedan pogled i jasno je u čemu se krije tajna Jutte Leerdam.

Ali, ona je i uspješna sportašica, kao juniorka je osvajala sve što se može osvojiti i u seniorskoj konkurenciji utrka na tisuću metara uvijek je njen glavni adut, što potvrđuje zlato u Svjetskom kupu iz sezone 2019./2020., kao i zlato u sprintu u ekipnoj konkurenciji.

 

 

 

Komentara 2

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
10:20 05.02.2022.

Sada kad zahvaljujuci VL-u znaju da je tamo, hoce li ju kolege sportasi rascopati?

Avatar horuk
horuk
09:39 05.02.2022.

Fina djegojka. Ipak, ovako u pravoj pozi fotografirano imas 50% mladih Hrvatica koje isto tako dobro izgledaju ako ne i bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije