Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALILA SE

FOTO Marko Livaja nikada nije polagao vozački ispit. Supruga ga vozi na trening u Porscheu

Iris Livaja Instagram
09.03.2023.
u 12:47

Hajdukov nogometaš objasnio je zašto još uvijek ne vozi automobil

Najveća zvijezda Hajduka, Marko Livaja, otkrio je jednu zanimljivu činjenicu, a to je da nema položen vozački ispit. Stoga ga na trening prema Poljudu vozi njegova supruga Iris ili netko od prijatelja. Gospođa Livaja je na Instagramu objavila kako vozi prema Poljudu, a mnogi su zaključili kako je suvozač upravo njen suprug Marko. 

- Ma nemam ja volje za to, još kad sam bio mulac nije me nikako privlačilo sjest za volan. Nisam ni vozački polagao. I uvijek bi me netko vozio. Kako se snalazim? Imam dosta prijatelja, a i supruga Iris mi je na usluzi - kaže napadač vatrenih.

- Na primjer, u Ateni mi je AEK dao posebnog vozača... Ne, nemam u Hajduku vozača, ali prijatelji uskaču... Mislim da ću i to morati uskoro riješit, ne mogu se stalno izvlačiti. Djeca će narast, kćerka će u vrtić, pa moram onda i ja početi vozit da budem na usluzi, a ne da mi sve bude na supruzi - rekao je Livaja prošle godine za Slobodnu Dalmaciju

Livaja je i ove sezone najbolji strijelac SuperSport HNL-a, do sada je zabio 16 pogodaka uz osam asistencija. 

Foto: Iris Livaja Instagram

Foto: Iris Livaja Instagram

 

 

Komentara 10

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
08:15 10.03.2023.

Ako ga vozi na treninge, onda ga jako rijetko ili tek povremeno provoza.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:46 09.03.2023.

Valja proći psiho procjenu. Inače, vraga bi ona bila s njim, tako iscrtanim, da lova ne pokriva sve.

KV
kvasac
13:44 09.03.2023.

pa dal ima položeni ispit za nogometaša?! nema. ako ima, nek pokaže!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije