Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMARA KAO KRALJ

FOTO Luka Modrić spava na luksuznom madracu vrijednom 55 tisuća eura. Pogledajte kako izgleda

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Isabel Infantes/REUTERS
24.02.2024.
u 10:17

Čudesne madrace proizvodi jedna engleska tvrtka koja je prva uvela poseban sustav opruga na kojem spavaju njihovi korisnici i jako su zadovoljni.

Zvijezde španjolskog velikana Real Madrida doslovno spavaju kao kraljevi, Modrić i ostatak družine odmaraju se na madracima koji koštaju čak 55 tisuća eura, što i ne čudi jer je Real uvijek bio poznat kao elitni i luksuzan klub.  Hrvatski reprezentativac Luka Modrić također posjeduje jedan, što sigurno pomaže da s 38 godina igra na vrhunskoj razini. 

GALERIJA Insajder otkriva da četiri kluba spremaju ponudu za Luku Modrića

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/7

Čudesne madrace proizvodi jedna engleska tvrtka koja je prva uvela poseban sustav opruga na kojem spavaju njihovi korisnici i jako su zadovoljni. 

- Pomaže bržem oporavku igrača jer smanjuje pritisak na njegove mišiće i kosti, olakšava metabolički oporavak kroz veću udobnost, temperaturu i vlažnost blizu fizioloških vrijednosti - objasnio je španjolski liječnik. 

VEZANI ČLANCI:

Model Diamond Majesty košta ogromnih 55 tisuća eura i ima vunenu podstavu, svilu, bambus i tri reda posebnih opruga.  Kad legnete na njega, čini vam se kao da lebdite na oblaku, pišu Španjolci. 

- Postiže se stanje gravitacije koje smanjuje točke pritiska i osigurava lakši oporavak poslije fizičkog napora mišića, kostiju, ligamenata, tetiva i krvožilnog sustava - objasnili su. 

 

Komentara 10

PE
Pendrek57
11:15 24.02.2024.

Pa dajte konacno prestanite s tim Modricem, kao i s Livajom. Pa svaki dan clanaka o njima, a to vise ne stane ni na platonska kola.

PA
Pajdo
14:39 24.02.2024.

A zaboravili ste školjku gdje sere i to je važno.

PL
panthera_leo
10:55 24.02.2024.

Gdje ima za kupiti tih madraca? Ja bi odma četri naručio? Jel može na 24 rate? 🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije