Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI POVRATAK

Barišić osobno pozvao Modrića da se vrati u Dinamo?! Kapetan vatrenih može zaigrati u HNL-u

ARHIVA - Zagreb: Luka Modrić oprostio se od Dinama još jednim naslovom prvaka
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
23.02.2024.
u 19:18

Pretpostavlja se da kapetan vatrenih nije spreman okončati svoju igračku karijeru, a možda odluči da ga povratak u klub u kojem je stasao privlači više od projekata u Arabiji ili SAD-u

Predsjednik Dinama, Mirko Barišić osobno je nazvao Luku Modrića i poručio mu da su za njega vrata Maksimira uvijek otvorena, pišu 24 sata. Modrić je za Dinamo igrao osam godina, a 2008. je otišao u Tottenham.

Iz Engleske je 2012. godine otputovao za Madrid. Ove godine kraljevski klub prioritet daje mlađim igračima, što znači da Modrić sve manje igra. Španjolci pišu kako je nezadovoljan ovakvim razvojem događaja i svojom pozicijom u momčadi, a tome pridodaju niz vijesti o unosnim ponudama iz Saudijske Arabija i Inter Miamija.

GALERIJA Trenuci za pamćenje: Pogledajte slavlje dinamovaca nakon veličanstvene pobjede

ARHIVA - Zagreb: Luka Modrić oprostio se od Dinama još jednim naslovom prvaka
1/24

Saudijci su ponude već slali prošloga ljeta. Tada ih je Modrić odbio kako bi još jednu sezonu odigrao na najvišoj razini i bio maksimalno spreman za Euro 2024. Inter Miami je već doveo nekoliko zvijezda među kojima je daleko najveće ime ono Lionela Messija, a Modrić je prošloga ljeta viđen u društvu Davida Beckhama, suvlasnika američkog kluba. 

VEZANI ČLANCI:

Ipak, svi hrvatski navijači i ljubitelji nogometa bi rado vidjeli najveći povratak u HNL. Pretpostavlja se da kapetan vatrenih nije spreman okončati svoju igračku karijeru, a možda odluči da ga povratak u klub u kojem je igrački stasao privlači više od projekata u Arabiji ili SAD-u.

VIDEO Velimir Zajec, kandidat za novog predsjednika Dinama za Večernji list: Klubu ću vratiti identitet, a želim i Zvonu Bobana!

Komentara 13

IC
ICCO
19:24 23.02.2024.

Šanse da se Modrić vrati u Dinamo su jednake šansama da Mirkec Barišić obuče kopačke I zaigra s njim u tandemu u venom redu. Ništa manje, ništa više.

FR
freeshooter
19:16 23.02.2024.

...ja imam neki osjećaj da će se to i dogoditi, da je to pomalo već i riješeno... dakle slažemo za ljeto jedan močan Dinamo za LP u novom formatu... Luka legendo... učini nam tu čast, vrati nam se u Dinamo, odigraj barem tu jednu sezonu... učini svakog navijača Dinama i hrvatskog nogometa neizmjerno sretnim... čekamo te... ale, ale dinamo ale...

JM
JMN
19:37 23.02.2024.

Pa ako je Perišić došao u Hajduk s plaće od 10 milja na 1 euro, što ne bi Modrić s 20 milja isto tako u Dinamo. Luka je već pokazao da mu nije problem se odreći ni već uplaćenih milijuna ako mu se lijepo objasni. To je njemu ništa. Neće se poslije ni sjećati da je to napravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije